Τριάρι Λίμνη, Ροβιές, Ροβιές, Λίμνη

ΛίμνηΛίμνη, Ροβιές
  • € 55.000
  • 4
  • 95
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
ΛΙΜΝΗ, Ροβιές - Διαμέρισμα 95τμ σε οικόπεδο 95τμ, 3 υ/δ, ενεργειακή κλάση Η, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, αποθήκη, βεράντες, οικιστική ζώνη, προσανατολισμός νότιος, πρόσβαση: άσφαλτο, πλησίον θάλασσα (έως 200μ).
Πωλείται υπερυψωμένη ισόγειος κατοικία 95τμ διώροφης οικοδομής στις Ροβιές Ευβοίας.
Το ακίνητο έχει χτισθεί σε οικόπεδο 178.13τμ.
Οι 2 κατοικίες, στον ισόγειο και στον α' όροφο έχουν διαχωριστεί με συμβολαιογραφική πράξη οριζόντιας ιδιοκτησίας.
Το ποσοστό στο δικαίωμα του οικοπέδου είναι 500 χιλιοστά για κάθε ιδιοκτησία.
Η κατοικία αποτελείται από 1κουζίνα, 1τραπεζαρία, 1 μπάνιο, 1 καθιστικό και 3 υπνοδωμάτια. Εξωτερικά υπάρχει βοηθητικός χώρος, αυλή στη νότια πλευρά της ιδιοκτησίας και μικρότερη αυλή στην ανατολική πλευρά.
Η κουζίνα είναι πλήρως ανακαινισμένη. Το μπάνιο έχει επίσης ανακαινισθεί πρόσφατα αν και υπολείπονται κάποιες εργασίες για να ολοκληρωθεί.
Το ακίνητο εφάπτεται σε δρόμο, βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά, παράλληλα σε μικρή απόσταση από την αγορά και απέχει 300μ. από τη θάλασσα.
Το ακίνητο ως εξοχική κατοικία είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να έχουν ξεκούραστες διακοπές ενώ είναι κατάλληλο και για μόνιμη κατοικία.
Ανάλογα με τη χρήση και την κρίση του νέου ιδιοκτήτη, είναι άμεσα κατοικήσιμο ή χρήζει εργασιών ανακαίνισης / επισκευής / συντήρησης.

Αποστάσεις:
Λίμνη 10χλμ, 12 λεπτά
Αιδηψός 21χλμ, 24 λεπτά
Αεροδρόμιο από Χαλκίδα 181χλμ, 2 και 35 λεπτά
Αεροδρόμιο από Αιδηψό 204χλμ, 3 ώρες και 18 λεπτά (με το Ferry boat)

Νήσος Εύβοια

Η θέση της Εύβοιας στον Ελλαδικό χώρο είναι ανατολικά της κεντρικής ηπειρωτικής χώρας. Συνδέεται με αυτή, εκτός από τη θάλασσα μέσω Γλύφας ή Ακίτσας, μέσω της υψηλής γέφυρας Χαλκίδας ή της παλιάς γέφυρας του Ευρίπου. Έτσι, παρόλο που είναι η Εύβοια είναι νησί, η πρόσβαση σε αυτή δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τις καιρικές συνθήκες, στον εναέριο χώρο ή τη θάλασσα.

Η βόρεια Εύβοια είναι ακόμη ανεξερεύνητη και ανέγγιχτη από τη μαζική προσέλευση τουριστών. Όσοι την ανακαλύπτουν γίνονται φανατικοί οπαδοί της κυρίως για την υπέροχη φύση, τη γαλήνη, την εναλλαγή από τη θάλασσα του Ευβοϊκού και του Αιγαίου πελάγους στα ορεινά τοπία και χωριά διανύοντας μόλις λίγα χιλιόμετρα. Θα συναντήσει κανείς γραφικά χωριά, φιλικούς ανθρώπους και θα γευτεί τοπικά προϊόντα όπως κρασί, βρώσιμες ελιές, ελαιόλαδο, φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, οπορωλαχανικά, γιαούρτι, τυρί κ.α.

ΡΟΒΙΕΣ

Το χωριό Ροβιές είναι χτισμένο στη καρδιά ενός τεράστιου ελαιώνα δίπλα στη θάλασσα. Έχει μεγάλη σε μήκος παραλία και καθαρά βαθυγάλανα νερά. Το ηλιοβασίλεμα στις Ροβιές είναι μαγευτικό.
Πολλά είναι τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και μικρά ξενοδοχεία, ταβέρνες και καφετέριες, κάποια από αυτά είναι ανοιχτά, όλο το χρόνο, για να εξυπηρετούν τους επισκέπτες και τους μόνιμους κατοίκους.
Κοντά στις Ροβιές, μετά το χωριό Καλαμούδι βρίσκεται το γνωστό μοναστήρι του Οσίου Δαβίδ. Προσκυνητές από όλη την Ελλάδα καταφθάνουν στο μοναστήρι όλο το χρόνο.
Τιμή €55.000 (κωδ. R-1045) +30 6973015399, 6980149705, 2227031909 Evia Property
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
R-1045 - 13/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
95 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 55.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1901
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή