Duplex Στύρα, Αλμυροπόταμος, Στύρα

ΣτύραΣτύρα
  • € 300.000
  • 4
  • 120
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
ID Ακινήτου : ES474
Πρόκειται για μια άνετη μεζονέτα, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την παραλία, με θέα στον κόλπο του Αλμυροπόταμου.

Σε απόσταση από όλη την φασαρία της πολυσύχναστης καλοκαιρινής παραλίας, είναι αρκετά κοντά στα 5 λεπτά με τα πόδια ή ένα πέταγμα με το αυτοκίνητο για να φτάσετε στα καφέ και τις ταβέρνες με θαλασσινά.

Τόσο η βεράντα του ισογείου όσο και το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου έχουν καταπληκτική θέα του κόλπου του Αλμυροπόταμου στο βάθος. Η ευρύχωρη βεράντα του ισογείου μπορείς να χωρέσει έπιπλα και πολυθρόνες εξωτερικού χώρου καθώς και μια υπαίθρια τραπεζαρία με μεγάλη άνεση, για να απολαύσετε τα γεύματα ή ένα ποτήρι κρασί θαυμάζοντας το ηλιοβασίλεμα.

Η μία εσωτερική σκάλα οδηγεί στον τελευταίο όροφο ενώ η άλλη συνδέεται με τον υπόγειο όροφο μέσω της κουζίνας, που χωρίζεται από μια πόρτα. Ο υπόγειος όροφος που είναι περίπου 30 m2, χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος αυτή τη στιγμή αλλά θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να μετατραπεί σε έναν επιπλέον άνετο χώρο διαβίωσης.

Αυτή η καλοδιατηρημένη διώροφη μεζονέτα είναι ιδανική για μια μεγάλη οικογένεια που αναζητά ένα μέρος για να μείνει ή για μια εξοχική κατοικία για να καλύψει όλες τις ανάγκες όταν επισκέπτεται το νησί. Ένα πλήρως επιπλωμένο σπίτι περιλαμβάνει όλα όσα θα χρειαστείτε και για τις τέσσερις εποχές του χρόνου. Με κεντρική θέρμανση, κλιματισμό, τζάκι και παράθυρα αλουμινίου με διπλά τζάμια είστε καλυμμένοι για κάθε είδους καιρικές συνθήκες. Υπάρχουν ήδη δεκάδες δέντρα, όπως πορτοκαλιές, μανταρινιές, φιστικιές και ένα αμπέλι στην κορυφή του οικοπέδου, αλλά υπάρχει επίσης άφθονος χώρος για ένα χωράφι με λαχανικά, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Υπάρχει επίσης αρκετός χώρος για μια πισίνα.

Υπάρχει ένας ευρύχωρος δρόμος που οδηγεί στην πίσω αυλή του σπιτιού, όπου μπορείτε να σταθμεύσετε δύο αυτοκίνητα με μεγάλη άνεση. Ένα δωμάτιο αποθήκευσης εργαλείων και κεντρικής θέρμανσης βρίσκεται δίπλα στην αποθήκη του υπογείου, δίπλα στην είσοδο, βολικό για το ξεφόρτωμα φορτίων από το αυτοκίνητο.

Περάστε τα βράδια σας κάνοντας βόλτες κατά μήκος της παραλιακής ζώνης του Αλμυροποτάμου & της αμμώδους παραλίας, ή φτάστε σε μία από τις πολυάριθμες υπέροχες παραλίες όπως ο Άγιος Δημήτριος, η Γαλάζια Λίμνη, ο Λιμνιώνας, το Αλμυρίχι και οι Ζάρακες σε περίπου 15 λεπτά οδήγησης το πολύ. Θα βρείτε αρκετές ταβέρνες, beach bars & παραθαλάσσιες καντίνες για να καλύψετε τα γούστα σας κυρίως από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο. Για τους χειμερινούς μήνες μπορείτε επίσης να απολαύσετε πολυάριθμες φιλόξενες ταβέρνες με τοπικά πιάτα με κρέας ή θαλασσινά.

Ο πωλητής δέχεται μόνο σοβαρές προσφορές, καθώς υπάρχει στενή σύνδεση με το μέρος, από τη στιγμή που ο ίδιος εξακολουθεί να ζει στο ακίνητο.

Η επίδειξη είναι διαθέσιμη εντός 48 ωρών από την ώρα που θα μας ειδοποιήσετε.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
40799 - 27/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1991
θέρμανση
Κεντρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή