Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Ανθηδώνος
  • € 220.000
  • 5+
  • 335
  • 3+
Περιγραφή
Αυτόνομο κτίριο με τρείς ορόφους 111,45 τμ ο έκαστος, σε οικόπεδο 1055 τμ με γεώτρηση.
Το κτίριο έχει τελειώσει ο σκελετός του και μπορεί να διαμορφωθεί εσωτερικά αναλόγως με την επιθυμία του αγοραστή.
Μπορούν να φτιαχτούν 3 διαμερίσματα από 111,45 τμ, ή μικρά διαμερίσματα 2 ή 3 σε κάθε όροφο κατάλληλα για εξοχική κατοικία.
Βρίσκεται σε απόσταση 300 m από την παραλία και από το λιμάνι της Δροσιάς του Δήμου Ανθηδώνος και 2 Km από τη Δροσιά.

Η Δροσιά είναι κωμόπολη κτισμένη σε μικρή απόσταση από τη Χαλκίδα. Ο πληθυσμός της, ανέρχεται στους 5.020 κατοίκους. Η Δροσιά έχει υψόμετρο 35 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας.
Μόλις 2 χλμ από τη Δροσιά, 7 χλμ από Χαλκίδα και 70 χλμ από Αθήνα, βρίσκεται η υπέροχη παραλία της Δροσιάς, η παραλία Αλυκές ή Ιππόκαμπος όπως την ξέρουν αρκετοί από το όνομα του πρώτου beach bar που άνοιξε στην περιοχή.
Έχει έκταση σχεδόν 1.000 μέτρα και είναι αμμουδερή με πανέμορφη θέα, καθαρή θάλασσα, οργανωμένο το μεγαλύτερο τμήμα της με ομπρέλες, ξαπλώστρες, ντους  ενώ είναι κατάλληλη και για μικρά παιδιά, αφού είναι ρηχή (το βάθος αλλάζει ανάλογα με την παλίρροια) και μπορούν να παίξουν αλλά και να κάνουν τις βουτιές τους άφοβα.
Δυσκολεύεσαι να πιστέψεις πρωτοαντικρίζοντας τις Αλυκές ότι είναι δυνατόν να υπάρχει μία τέτοια παραλία σε απόσταση τόση λίγη από την Χαλκίδα ή ακόμα και την Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα στο: https://eviaportal.gr/paralia-alykes-drosia-chalkidas/

Διοικητικά υπάγεται στον Δήμο Χαλκιδέων και αποτελεί έδρα της Κοινότητας Δροσιάς, καθώς και της Δημοτικής Ενότητας Ανθηδόνος (τ. Δήμου Ανθηδόνος) Οι κάτοικοί της είναι κυρίως γεωργοί, βιομηχανικοί εργάτες, ελεύθεροι επαγγελματίες και υπάλληλοι. Η περιοχή είναι γνωστή και ως Χάλια, ονομασία επίσημη μέχρι τη δεκαετία του '60. Ο ναός του Αγίου Γεωργίου είναι κτισμένος κατά το 1870.

Στη Δροσιά γεννήθηκε, το 1921, η κορυφαία λαϊκή και ρεμπέτισσα τραγουδίστρια Σωτηρία Μπέλλου
Πώληση, Κτίριο, Μπάνια: 3, WC: 3, Εμβαδόν: 335 τ.μ., Δωμάτια: 6, Έτος κατασκευής: 1997, Εξοχική κατοικία, Τιμή: 220000, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Τζάκι, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Συναγερμός, Αποθήκη, Όροφος: Ισόγειο, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Διαμπερές, Φωτεινό, Κουζίνες: 3, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Ξύλο, Επιφάνεια oικοπέδου: 1055 τ.μ., Νεόδμητο, Eπίπεδα: 3, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Δεν υπάρχει πρόσβαση, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Προσανατολισμός: Ανατολικός, Ρεύμα: Τριφασικό, Εμβαδό Μπαλκονιών: 50, Απόσταση απο θάλασσα: 300
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
352254 - 16/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
335 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Προσανατολισμός ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 220.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1997
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή