Μονοκατοικία βίλα, νέα, 203 τμ, Ξηροπήγαδο, Βόρεια Κυνουρία

Βόρεια Κυνουρία
  • € 820.000
  • 5
  • 203
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Ref No: XI157

Πολυτελή Βίλα | 4 υ/δ | 4 μπάνια | πισίνα | πάνω στη θάλασσα | Ξηροπήγαδο Βόρεια Κυνουρία/Ανατολική Πελοπόννησος

Πολυτελής βίλα, υπό κατασκευή, με πισίνα και θέα στη θάλασσα

Αυτή η μοντέρνα βίλα είναι υπό κατασκευή, βρίσκεται στο Ξηροπήγαδο και βρίσκεται σε ένα βράχο με οικόπεδο 250 m2 που προσφέρει πανοραμική θέα στον Αργολικό κόλπο και τα νησιά του.
Σε μικρή απόσταση από το κέντρο του χωριού, με τοπικά καταστήματα, ταβέρνες και καφετέριες και λίγα λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Το Ξηροπήγαδο είναι ένας δημοφιλής προορισμός και προτιμάται από τους επενδυτές για τη φυσική ομορφιά του, η περιοχή προσφέρει μοναδικά ακίνητα Airbnb, συνδυάζει τις αρετές ενός νησιού και την άνεση της ηπειρωτικής χώρας. Μέσα σε εύκολη πρόσβαση και μόλις 20 λεπτά από την πόλη του Ναυπλίου.

Η βίλα των 203 m2 εκτείνεται σε τρία επίπεδα και διακρίνεται για τη μοντέρνα αρχιτεκτονική, τους ανοιχτούς χώρους, τα μεγάλα παράθυρα για τη μεγιστοποίηση του φυσικού φωτισμού, είναι προσαρμοσμένη στο τοπίο και προσφέρει ιδιωτικότητα και χαλάρωση. Ένα έργο που συνδυάζει τρία βασικά υλικά: πέτρα, σκυρόδεμα και γυαλί.

Αποτελείται από:

Κύριο επίπεδο | Ισόγειο, 76,6 m2
Διάταξη δύο χώρων με κεντρικό σημείο τη φωτεινή σκάλα με γυάλινο περίβλημα και θέα προς το ύπαιθρο. Πλήρως εξοπλισμένη ανοιχτή κουζίνα και τραπεζαρία με πρόσβαση σε μπαλκόνι. Μεγάλο σαλόνι που επεκτείνεται στον κήπο μέσω των παραθύρων, δίνοντας πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο.

Κάτω όροφος | Ημιυπόγειο, 45 m2
Εσωτερική σκάλα οδηγεί στον κάτω χώρο που αποτελείται από ένα μπάνιο επισκεπτών, ένα δεύτερο μπάνιο με ντους και ένα άλλο δωμάτιο ιδανικό για χρήση ως πρόσθετο υπνοδωμάτιο/γραφείο ή αποθηκευτικό χώρο. Ένα πρόσθετο βοηθητικό δωμάτιο 25 τ.μ. μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κελάρι κρασιών κ.λπ. καθώς έχει ύψος 1,80 μ.

Πρώτος όροφος, 81,2 τ.μ.
Κύριο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, δύο μεγάλα υπνοδωμάτια και ένα πλήρες μπάνιο. Όλα τα υπνοδωμάτια διαθέτουν εντοιχισμένες ντουλάπες και πρόσβαση σε τρία μπαλκόνια με θέα προς τη θάλασσα και τους ελαιώνες.

Το βασικό πλεονέκτημα αυτής της βίλας είναι η άμεση πρόσβαση στην παραλία. Ένα μικρό μονοπάτι που ξεκινά μόλις λίγα μέτρα από την κύρια είσοδο, οδηγεί στον κόλπο με τη λευκή άμμο και τα κρυστάλλινα νερά.

Εξωτερικά χαρακτηριστικά
Πέτρινος τοίχος που περιβάλλει το ακίνητο, διαμορφωμένος κήπος, πισίνα υπερχείλισης 3 X 6 με θέα στη θάλασσα, εκτεταμένος κρυφός φωτισμός και χώρος στάθμευσης για δύο οχήματα.

Γενικά χαρακτηριστικά
Σύστημα κλιματισμού με αντλία θερμότητας (Fan coil), ενσωματωμένες πρίζες USB, διπλά τζάμια με θερμοστάτη, θωρακισμένη εξώπορτα, σύστημα συναγερμού και κλειστό κύκλωμα (κάμερες), ραντάρ ανίχνευσης κίνησης, με τα πιο σύγχρονα υλικά ενίσχυσης και μόνωσης, θερμικά γυαλιά ασφαλείας. Διατίθενται επιλογές δαπέδου (πλακάκια/ξύλο).

Σημείωση: Η κατασκευή θα ολοκληρωθεί εντός του έτους 2024. Για την ολοκληρωμένη επίπλωση απαιτείται νέα προσφορά.

Οι παρούσες πληροφορίες ακινήτων βασίζονται στα στοιχεία που μας έχουν διαβιβάσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες στις πληροφορίες. Για τις επισκέψεις στα ακίνητα, απαιτείται η προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.

Μεσιτικό Γραφείο PROPERTYSHOP
Τηλ: +30 27520 58282

Υπεύθυνος Ακινήτου:
Ασπασία Αθηναίου | aspasia.athin@gmail.com | info@propertyshop.gr | +30 694 5154 189

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του γραφείου μας: www.propertyshop.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
XI157 - 04/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
203 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 820.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή