Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΔύστοςΔύστος
  • € 650.000
  • 983
  • 3+
Περιγραφή
Ένα επενδυτικό ακίνητο 15 διαμερισμάτων με θέα στη θάλασσα, ακριβώς δίπλα στο αλιευτικό λιμάνι των Αγίων Αποστόλων.

Αυτό το επενδυτικό ακίνητο βρίσκεται σε μια πολύ ήσυχη γειτονιά της περιοχής των Αγίων Αποστόλων σε κοντινή απόσταση από όλα τα καταστήματα, είναι ιδανικό για τον έμπειρο επενδυτή που θα ήθελε να προσθέσει ένα συγκρότημα 15 διαμερισμάτων στο χαρτοφυλάκιo του. Υπάρχει μεγάλη ευκαιρία στην περιοχή να λάβετε υψηλές αποδόσεις από την επένδυση, καθώς ολόκληρη η περιοχή ανθεί με επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σε απόσταση μόλις 70 μέτρων από την παραλία και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το πολυσύχναστο αλιευτικό λιμάνι των Αγίων Αποστόλων, όπου βρίσκονται όλες οι ταβέρνες και τα τοπικά καταστήματα, μπορείτε να απολαύσετε τον ελληνικό χαλαρό τρόπο ζωής. Υπάρχουν πολυάριθμες υπέροχες και πεντακάθαρες παραλίες γύρω από το ξενοδοχείο, όπως το Κλιμάκι, το Στόμιο, ο Χερόμυλος και ο Μάγειρας, για να αναφέρουμε μόνο μερικές. Απέχει περίπου 2 ώρες από το αεροδρόμιο της Αθήνας με το αυτοκίνητο ή 40 λεπτά οδήγησης μέχρι το λιμάνι των Νέων Στυρών, όπου μπορείτε να πάρετε το πλοίο για την Αγία Μαρίνα και να συνεχίσετε για άλλα 50 λεπτά οδήγησης μέχρι το αεροδρόμιο.

Αυτό το κτίριο είναι μια μεγάλη κατασκευή που χτίστηκε αρχικά ως ξενοδοχειακό συγκρότημα, αλλά τελικά η οικοδομική άδεια ανέφερε σαφώς ότι το κτίριο αυτό προορίζεται για κατοικία. Χτίστηκε το 1987 και βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 1389,39m2 που έχει τόσες πολλές δυνατότητες. Παρόλο που περισσότερο από το μισό οικόπεδο καταλαμβάνεται από το κτίριο, η επιτρεπτέα επιπλέον δόμηση ανέρχεται στα 1000 m2, αλλά μόνο ως ξενοδοχείακή χρήση, καθιστώντας το μια ευκαιρία κορυφαίας κατηγορίας.

Το ακίνητο περιλαμβάνει :

5 στούντιο περίπου 30m2 το καθένα.

4 δυάρια δωμάτια περίπου 55m2 το καθένα

4 τρίκλινα δωμάτια περίπου 66m2 το καθένα

2 τρίκλινα δωμάτια περίπου 75m2 το καθένα

Το ακίνητο πωλείται:

Το ακίνητο πωλείται ημιτελές στο στάδιο των τούβλων.

μόνο τοίχος στο ημιυπόγειο.

συμπεριλαμβανομένης μιας ήδη κατασκευασμένης τσιμεντένιας περιφραγμένης αυλής

με ένα μεγάλο χώρο στάθμευσης περίπου 400m2 για τουλάχιστον 10 αυτοκίνητα.

Η διαδικασία νομιμοποίησης του κτιρίου βρίσκεται σε εξέλιξη και όταν ολοκληρωθεί, θα είναι διαθέσιμα για ολοκλήρωση συνολικά 983,47 m2.

Η υποδείξεις είναι διαθέσιμη εντός 48 ωρών ενημέρωσης.

Τιμή: €650.000. Evia Sun Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2229064312, email: info@eviasun.gr, website: https://eviasun.gr/
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
43025 - 27/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
983 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
Έξοδα
τιμή
€ 650.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή