Τεσσάρι ισόγειο, Ανάκασα, Αγιοι Ανάργυροι

Αγιοι Ανάργυροι
  • € 220.000
  • 5
  • 160
  • 2
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Ακίνητο 280τ.μ., εκ των οποίων 180τ.μ. είναι έτοιμος χώρος διαβίωσης με υπνοδωμάτια, σαλόνι, μπάνια, μπαλκόνια, κλπ. στον 1ο όροφο. Στο ισόγειο υπάρχει μοναδικός χώρος των ίδιων τ.μ., συμπεριλαμβανομένου επιπλέον WC που μπορεί να αξιοποιηθεί κατά προτίμηση. Σε μια παραδοσιακή και ήσυχη γειτονιά, σε κοντινή απόσταση από καταστήματα, σχολεία, σιδηροδρομικό σταθμό για το κέντρο της Αθήνας, για το αεροδρόμιο, για το λιμάνι του Πειραιά, κλπ. Επίσης, ποδηλατόδρομος και πεζόδρομος - με όργανα γυμναστικής (υπό κάλυψη), και τεράστιο πάρκο με λίμνη, καφετέριες, κλπ. σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ
Τοποθεσία: Οι Άγιοι Ανάργυροι είναι αστική περιοχή και βρίσκεται στη δυτικό - βορειοδυτικό τμήμα της πόλης. Ένα βασικό χαρακτηριστικό γνώρισμα της περιοχής είναι ότι διασχίζεται από μεγάλους συγκοινωνιακούς άξονες που κάνουν την πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας εύκολη και πολύ γρήγορη.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Στους Αγίους Αναργύρους σώζεται η Ελιά του Πεισίστρατου, ένα δέντρο ηλικίας 25 αιώνων, που η παράδοση το συνδέει με τον αρχαίο τύραννο της Αθήνας, Πεισίστρατο το οποίο και έχει ανακηρυχθεί σε μνημείο φυσικής ιστορίας. Ο δήμος συνορεύει με το περιβαλλοντικό πάρκο "Αντώνης Τρίτσης" και η συνοικία περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο ζώνες κατοικίας.Στο κέντρο της πόλης του Καματερού υπάρχουν σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα από τάφους και οικίες, όπως επίσης και στην περιοχή του Γεροβουνού.
Στους Αγίους Αναργύρους, βρίσκονταν τα στούντιο της ιστορικής κινηματογραφικής «Φίνος Φίλμς» και σήμερα ο Δήμος διεκδικεί τη δημιουργία μουσείου κινηματογράφου στον έκτασης περίπου 4 στρεμμάτων χώρο. Επίσης στην περιοχή υπάρχουν κινηματογράφοι, το κέντρο πολιτισμού «Σπύρος Αποστόλου», ανοιχτό θέατρο αλλά και πολλές αθλητικές εγκαταστάσεις όπου δραστηριοποιούνται πολλοί αθλητικοί σύλλογοι, πολιτιστικοί και εθνοτοπικοί. Τέλος, η πληθώρα των σχολείων που λειτουργούν στην περιοχή, καλύπτουν τις ανάγκες των οικογενειών της πόλης.
Προσβασιμότητα: Οι Άγιοι Ανάργυροι συνδέονται με την Αττική Οδό μέσω των κόμβων 6 και 7. Η περιοχή συνδέεται με τους σταθμούς του προαστιακού σιδηροδρόμου Άγιοι Ανάργυροι και Πύργος Βασιλίσσης. Επίσης εξυπηρετείται από τρεις κομβικές λεωφορειακές γραμμές.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02QPIB - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
160 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 220.000
κοινόχρηστα
€ 40/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1962
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή