Διαμέρισμα Ρόδου, 66, Αθήνα Ελλάδα, 10445, Θυμαράκια, Αττική

ΑττικήΡόδου, 66, Αθήνα Ελλάδα, 10445
  • € 77.000
  • 26
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Κάτω Πατήσια, γκαρσονιέρα - studio 1ου ορόφου 26,00 τ.μ. προσόψεως υπό κατασκευή, σε νέα επταόροφη οικοδομή επί της οδού Ρόδου 66 στην πλατεία Θυμαράκια του Δήμου Αθηναίων.
Ενεργειακής κλάσης Α, άριστης διαρρύθμισης, με μοντέρνα αισθητική, πολύ φωτεινό και ευρύχωρο. Αποτελείται από άνετο καθιστικό – υπνοδωμάτιο σε ενιαία λειτουργία με την κουζίνα, μπάνιο και μεγάλο εξώστη. Διαθέτει έγχρωμα ενεργειακά κουφώματα αλουμίνιου με ηλεκτρικά ρολά, εγκατάσταση συναγερμού, ηλεκτρικών τεντών και συστήματος πυρανίχνευσης, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, αυτόνομη θέρμανση με ατομικό λέβητα αερίου, ηλιακό θερμοσίφωνα και εγκατάσταση κλιματιστικών. Επιπρόσθετα, διαθέτει αποθήκη στο υπόγειο.
Βρίσκεται στην καρδιά της κεντρικής πλατείας με ελεύθερους χώρους πρασίνου, αναψυχής, παιδική χαρά και με την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης (υπεραγορά τροφίμων, αρτοποιείο, φαρμακείο) και με καταστήματα περιμετρικά αυτής, δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα της άμεσης πρόσβασης σε όλες τις συγκοινωνίες και το μετρό.
Η μορφολογία του κτιρίου ακολουθεί τα πρότυπα της σύγχρονης αρχιτεκτονικής, ενώ έγινε προσπάθεια να εξασφαλισθούν οι καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των χρηστών του κτιρίου, με βασικά κριτήρια την βέλτιστη διάταξη των χώρων και τον πλήρη φωτισμό & αερισμό τους. Η μελέτη και η πρόταση διαμόρφωσης των όψεων του κτιρίου, έγινε με στόχο την δημιουργία ενός λιτού και ταυτόχρονα μοντέρνου & σύγχρονου κτιρίου. Βασικό στοιχείο των όψεων, αποτελούν οι γεωμετρικοί όγκοι των εξωστών, η σύνδεσή τους με γεωμετρικό μοτίβο και η προβολή τους στην επιφάνεια του κτιριακού όγκου. Τα στοιχεία αυτά, σε συνδυασμό με τα μεγάλα ανοίγματα των όψεων, τα κρύσταλλα στους εξώστες και τις χρωματικές επιλογές, συνθέτουν ένα σύγχρονο κτίριο κατοικιών, που αισθητικά αναβαθμίζει την περιοχή και εντάσσεται αρμονικά σε αυτήν.
Τέλος, οι κοινής χρήσης υπαίθριοι και κοινόχρηστοι χώροι διαμορφώνονται κατάλληλα, ώστε να διασφαλίζεται η ανεμπόδιστη, αυτόνομη και ασφαλής διακίνηση των ατόμων με αναπηρικό αμαξίδιο και γενικά των εμποδιζόμενων ατόμων.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-3597937 - 12/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
26 m²
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 77.000
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή