Μονοκατοικία βίλα 550 τμ, Κέντρο, Ανθηδώνος

Ανθηδώνος
  • € 2.500.000
  • 5+
  • 550
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Μια υπέροχη βίλλα στην Εύβοια. Βρίσκεται σε οικόπεδο 3800τμ, έχει υπέροχη θέα στη θάλασσα με την κοντινότερη αμμώδη παραλία να απέχει μόλις 800μ.

Έχει 3 ορόφους και αποτελείται από 6 υπνοδωμάτια, 5 μπάνια, 2 κουζίνες, 3 σαλόνια, 3 τραπεζαρίες, γραφείο, 2 τζάκια, γυμναστήριο, σάουνα, λεβητοστάσιο, κάβα, ασανσέρ και αποθήκες.

Υπάρχει σύστημα συναγερμού που προστατεύει τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό του σπιτιού.

Έχει τηλεχειριζόμενη ενδοδαπέδια ψύξη και θέρμανση, καθώς και μονάδες κλιματισμού σε όλα τα δωμάτια μέσω fan coil.

Διαθέτει internet με κάλυψη WiFi σε όλους τους ορόφους και περιοχές, δορυφορική τηλεόραση, ιταλικά ξύλινα διπλά παράθυρα , ξύλινα πατώματα.

Διαθέτει ανελκυστήρα που έχει πρόσβαση και στους τρεις ορόφους. Η κύρια πύλη διαθέτει υδραυλική συρόμενη πόρτα γκαράζ που οδηγεί σε ένα γκαράζ 6 αυτοκινήτων και μια ξεχωριστή είσοδος που διαθέτει θυροτηλέοράση υψηλής ποιότητας, επιτρέπει την πρόσβαση στο εσωτερικό. Το σπίτι του κηπουρού βρίσκεται στο άκρο του οικοπέδου που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ξεχωριστός ξενώνας που αποτελείται από ένα μονόκλινο υπνοδωμάτιο, μπάνιο, κουζίνα και σαλόνι / τραπεζαρία. Τα ψηλά δέντρα προσφέρουν ιδιωτικότητα και ασφάλεια από ισχυρούς ανέμους. Όλα τα δέντρα ποτίζονται αυτόματα μέσω ενός υπόγειου πηγαδιού που παρέχει άφθονη δωρεάν παροχή νερού.
Η πισίνα είναι εσωτερική με αυτόματη ηλιακή οροφή που ανοίγει μέσω τηλεχειριστηρίου και η πισίνα παρέχει δυνατότητα κολύμβησης αρνητικής ροής και υδρομασάζ.
Συνολικά, αυτό είναι ένα ιδιαίτερο σπίτι με υψηλά αρχιτεκτονικά πρότυπα και συνδυάζει πολυτελείς εσωτερικούς χώρους με έναν υπέροχο καταπράσινο εξωτερικό κήπο. Μια πρωταρχική επιλογή για ποιοτικούς αγοραστές που επιθυμούν μόνο το καλύτερο.

www.goldrealestate.gr , Gold Real Estate Group τηλέφωνο από σταθερό χωρίς χρέωση για όλη την Ελλάδα 8001007744 και σταθερό 2351077744 .Στην ιστοσελίδα μας έχουμε πάνω από 5000 ακίνητα με φωτογραφικό υλικό και κάθε ακίνητο που υπόκεινται στις ανάγκες σας. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/goldrealestate/, για να βλέπετε πρώτοι , όλα τα νέα μας ακίνητα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
10935956 - 01/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
550 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 4 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή