Μονοκατοικία βίλα Ανθηδώνος, Κέντρο, Ανθηδώνος

ΑνθηδώνοςΑνθηδώνος
  • € 390.000
  • 300
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδ: 151 - Ανθηδώνος ΠΩΛΕΙΤΑΙ Βίλα συνολικής επιφάνειας 300 τ.μ. Ισόγειο. Αποτελείται από . Είναι κατασκευασμένη το 2008 και διαθέτει Απεριόριστη Θέα, Αποθήκη , Κήπο, Τζάκι, A/C, Συναγερμό, Έπιπλα, Ηλ. Συσκευές, Σίτες, Διπλά τζάμια, Playroom - Τιμή: 390.000 € Στο ενδιάμεσο επίπεδο ( 100 τμ) βρίσκεται το καθιστικό με το τζάκι, η τραπεζαρία, η κουζίνα, 1 wc και ένα γραφείο, ανοίγεται σε μια βεράντα 60 τμ με θέα .
Στο υψηλότερο επίπεδο βρίσκονται τα 3 Υ/Δ. Το Master Bedroom με το μπάνιο του και τις ντουλάπες του και τα άλλα 2 Υ/Δ. Όλα έχουν ανεξάρτητες βεράντες με θέα τη θάλασσα. Το επίπεδο αυτό συμπληρώνει το βοηθητικό δωμάτιο ( laundry room) για το πλυντήριο εξοπλισμένο με ντουλάπια όπως επίσης και το παιδικό μπάνιο.
Στο χαμηλότερο επίπεδο διακρίνεται ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα 100 τμ με κουζίνα, μπάνιο, 2 αποθήκες και 1 Υ/Δ πολύ μεγάλο με ντουλάπες. Επίσης υπάρχει έτοιμο τζάκι στο συγκεκριμένο χώρο. Το συγκεκριμένο διαμέρισμα έχει και αυτόνομη έξοδο στο μπροστινό κήπο όπως επίσης φωτίζεται με φυσικό φως αφού υπάρχουν στο σύνολο 5 παράθυρα.
Τέλος, υπάρχει εξωτερική αποθήκη 40 τμ όπου φιλοξενείται ο καυστήρας πετρελαίου, η δεξαμενή πετρελαίου και το μπόιλερ.
Το ηλεκτρικό ρεύμα της κατοικίας είναι τριφασικό και το κάθε επίπεδο είναι αυτόνομο σε ότι αφορά ηλεκτρικό, παροχή νερού και θέρμανσης με ξεχωριστούς ηλεκτρολογικούς πίνακες / panel. Η μόνωση της κατοικίας είναι εξαιρετική. Επίσης σε κάθε επίπεδο υπάρχουν ανεξάρτητα panel εγκατάστασης συναγερμού. Όλα τα κουφώματα είναι τελευταίας τεχνολογίας επενδυμένα με PVC, διπλά τζάμια κλπ και τα εξωτερικά κουφώματα είναι ηλεκτρικά. Θα πρέπει να τονιστεί πώς υπάρχει και γεώτρηση όπως επίσης και πέτρινη μάντρα σε όλο το οικόπεδο. Επιπρόσθετα το οίκημα βρίσκεται μέσα σε ελαιώνα με περισσότερα 18 παραγωγικά δένδρα.
Υπάρχει στάση αστικού λεωφορείου , παιδικοί σταθμοί, σχολεία (δημοτικό, γυμνάσιο κ λύκειο), super markets σε απόσταση μικρότερη των 3 χλμ ως το πλησιέστερο χωρίο της Δροσιάς. Όλες οι παραλίες βρίσκονται σε απόσταση μικρότερη από 300 μέτρα.
Μια άριστη πρόταση τόσο για μόνιμη κατοικία όσο και για εξοχική αφού η απόσταση από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος είναι μικρότερη από 95 χλμ και το κέντρο της Αθήνας βρίσκεται σε 80 χλμ.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
151 - 01/09/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
300 m²
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 390.000
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή