Οικιστικό συγκρότημα οικισμός Καράκα, Κέντρο, Χαλκίδα

Χαλκίδαοικισμός Καράκα
  • € 350.000
  • 5+
  • 387
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Ημιτελής βίλα 387τμ στην Χαλκίδα, Εύβοια, σε οικόπεδο 3 στρεμμάτων. Είναι πολύ καλή ευκαιρία για χρήση ως πρώτη κατοικία, εξοχικό, ή Airbnb.
Το σπίτι έχει ισόγειο και ημιυπόγειο (καθώς το οικόπεδο έχει κλίση), με προοπτική να σηκωθεί και άλλος όροφος.
Το σπίτι αποτελείται από 6 κρεβατοκάμαρες: 1 master κρεβατοκάμαρα με en-suite και walk-in ντουλάπα, 1 master κρεβατοκαμαρα, και 4 single κρεβατοκάμαρες. Το σπίτι περιλαμβάνει 1 single μπάνιο και 1 double μπάνιο. Υπάρχει χολ, μεγάλη κουζίνα με ντουλάπα pantry, καθιστικό, τραπεζαρία με 2ο καθιστικό χώρο, εσωτερική πισίνα (η οροφή πάνω από την πισίνα είναι ανοιχτή με μια γυάλινη πυραμίδα για περισσότερο φωτισμό), μπαλκόνι μπροστά από τον χώρο της πισίνας με μεγάλη πόρτα ακορντεόν, εσωτερικό τζακούζι, πλατφόρμα ασανσέρ, γυμναστήριο, γραφείο, playroom, πλυσταριό, αποθήκη, λεβητοστάσιο, χώρος μηχανισμού της πισίνας, και 2 εσωτερικοί χώροι garage. Όλα τα παράθυρα είναι τριπλής υάλωσης, και η μόνωση των εξωτερικών τοίχων είναι 10 εκατοστά (το σπίτι διατηρείται σε μια χλιαρή θερμοκρασία όλο το χρόνο). Τα καλύτερα υλικά χρησιμοποιήθηκαν σε όλη τη κατασκευή του σπιτιού το οποίο ανήκει σε Α+ ενεργειακή κλάση. Έχει προοπτική για ηλιακούς συλλέκτες.
Στο ίδιο οικόπεδο (στα 20μ από το κεντρικό σπίτι) υπάρχει ένα μικρό δυάρι σπίτι το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το προσωπικό ή ως ξενώνας).
Η περίφραξη αποτελείται από πέτρινη μάντρα.
Το σπίτι φτιάχτηκε το 2010-2011 και δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ.
Το σπίτι είναι πάνω σε λόφο και έχει θέα την πόλη, τα βουνά, και θάλασσα. Είναι 5 λεπτά με το αμάξι από διάφορες παραλίες της Χαλκίδας, και υπάρχει σουπερμάρκετ στα 3 λεπτά με τα πόδια.
Το σπίτι είναι ημιτελές και μένουν να τελειώσει η μάντρα, και να τοποθετηθούν τα κάγκελα, οι διακόπτες, τα καλοριφέρ, να βαφτεί εσωτερικά και εξωτερικά, και ο περιβάλλοντας χώρος.
Το σπίτι πουλιέται λόγω μόνιμης μετανάστευσης της οικογένειας στο εξωτερικό.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4711323 - 05/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικιστικό συγκρότημα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
387 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης