Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Λίμνη
  • € 780.000
  • 5+
  • 330
  • 2
Περιγραφή
Το Διατηρητέο αυτό Νεοκλασικό που έχει χαρακτηριστεί ως έργο τέχνης και ιστορικό διατηρητέο μνημείο από το Υπουργείο Πολιτισμού, βρίσκεται στο κέντρο της Λίμνης Ευβοίας σε απόσταση μόλις 70μ από τη θάλασσα. Αποτελείται από το ισόγειο με χώρο υποδοχής και ένα δωμάτιο μεγάλο με τζάκι που έχει πρόσβαση στη πίσω αυλή. Στην αυλή υπάρχει μια κουζίνα υπό κατασκευή.
Μια πολύ όμορφη ξύλινη σκάλα μας πηγαίνει στο πρώτο όροφο της οικείας: Έχουμε ένα τεράστιο χώρο γύρω από τη σκάλα με πρόσβαση σε βεράντα. Στη μέση βρίσκεται το σαλόνι-τραπεζαρία με πρόσβαση στο μπαλκόνι του κεντρικού δρόμου. Έχουμε τρία υπνοδωμάτια, το ένα με τζάκι. Ένα δωμάτιο που μπορεί να γίνει και υπνοδωμάτιο, μπάνιο η ότι άλλο.
Επίσης κουζίνα και ένα μπάνιο αλλά υπάρχει δυνατότητα κατασκευής και άλλου μπάνιου.
Επίσης υπάρχει μεγάλος υπόγειος χώρος.
Η κύρια όψη φέρει νεοκλασικού χαρακτήρα διακοσμητικά στοιχεία (μαρμάρινο εξώστη, ψευδοπαραστάδες, πλαίσια παραθύρων)
Τα καταστήματα μπορούν να ενοποιηθούν και είναι πολύ ψηλοτάβανα 90 τ.μ. περίπου με τουαλέτα. Και από κάτω τα υπόγεια αντίστοιχα.
Η συνολική επιφάνεια κτισμάτων επί του οικοπέδου είναι 481,46τμ ,
87τμ το υπόγειο,65τμ οι βοηθητικοί χώροι και το ισόγειο συν τον 1ο όροφο 330τμ
Είτε ως μόνιμη κατοικία ,είτε ως εξοχική κατοικία ή για επαγγελματική χρήση , αποτελεί σίγουρα μια εξαιρετική επενδυτική επιλογή
Η πανέμορφη παραθαλάσσια κωμόπολη της Λίμνης βρίσκεται στις δυτικές ακτές της βόρειας Εύβοιας και είναι χτισμένη αμφιθεατρικά πάνω από τον συνήθως απάνεμο βόρειο Ευβοϊκό κόλπο. Ίσως να είναι αυτό το γαληνεμένο τοπίο και η εξαιρετική θέα στον κλειστό κόλπο που χάρισαν το όνομα στον όμορφο αυτό οικισμό.Ο παραλιακός δρόμος σφύζει από ζωή και επιλογές, αφού έχει πλήθος από ουζερί, ταβέρνες, καφετέριες και μπαράκια, όλα δίπλα στην θάλασσα και με εξαιρετική θέα στον Ευβοϊκό κόλπο αλλά και τις καταπράσινες γύρω πλαγιές.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-81981 - 23/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
330 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 780.000
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1890
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή