Duplexapartment Πλαγιάρι, Plagiari, Mikra

MikraΠλαγιάρι
  • € 270.000
  • 5+
  • 300
  • 3
  • Nein
Beschreibung
Κωδικός ακινήτου: HPS2954 - Μίκρα Πλαγιάρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μεζονέτα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 300 τ.μ. σε οικόπεδο 120 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2006 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, σοφίτα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 3000 μέτρα απόσταση από χωριό 1000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 6500 μέτρα - Τιμή: 270.000 € Πωλείται τριώροφη ανεξάρτητη μεζονέτα, μερικώς επιπλωμένη, σε συγκρότημα στο Πλαγιάρι, Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Σε απόσταση 6,5 χλμ. από το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, 3 χλμ. από τη θάλασσα και 3 χλμ. από τον δρόμο Μουδανιών της Χαλκιδικής. Διαθέτει περιμετρικό κήπο 120 m2 με μπάρμπεκιου, θέση πάρκινγκ, εξωτερική σκάλα και μία εξωτερική αποθήκη. Έχει δύο εισόδους με πόρτες ασφαλείας, διπλά τζάμια με σίτες και κουφώματα αλουμινίου τύπου ξύλο. Διαθέτει, επίσης, boiler, σύστημα συναγερμού και θυροτηλέφωνο σε κάθε όροφο, καθώς και περιμετρικά μπαλκόνια σε όλη την πρόσοψη του σπιτιού.

Ισόγειο: κουζίνα 25 m2 με εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές, σαλόνι με ενεργειακό τζάκι, εγκατάσταση ασανσέρ, ξενώνας με εντοιχισμένη ντουλάπα, μπάνιο με χτιστή ντουζιέρα και αποθήκη με πλυντήριο. Δυνατότητα διαρρύθμισης σε ανεξάρτητη κατοικία μέσω της εσωτερικής μαρμάρινης σκάλας.
1ος όροφος: σαλόνι και τραπεζαρία με μαρμάρινο τζάκι, WC, αποθήκη.
2ος όροφος: 3 κύρια υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες, 1 μπάνιο με μπανιέρα.
Σοφίτα 75 m2 με παράθυρο.

Το σπίτι είναι σε άριστη κατάσταση, φωτεινό, ζεστό, με όμορφη θέα και σε ήσυχη γειτονιά, κοντά στη φύση. Η οδός έχει προέκταση για φυσικό αέριο. Απέχει 5 λεπτά από τη στάση του λεωφορείου και το σχολείο και το νηπιαγωγείο της κοινότητας. Πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία και στην αγορά της περιοχής.
Anna Aivazidou, ​​Secretary & Office Manager, +30 6971 878 700 (WhatsApp, Viber).
HELLENIC PROPERTY, Greek Real Estate & Investment Company, G.E.MH. №152690406000, S.M.A.TH. №2280.



Επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε τι ακριβώς ψάχνετε και εμείς θα το βρούμε για εσάς. Μιλάμε τις γλώσσες: ελληνικά, ρωσικά και αγγλικά. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν αλλαγή από τον ίδιο.



Για την υπόδειξη είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.
Merkmale
Referenz und Datum der Anzeige
HPS2954 - 19.10.2023
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment | Luxusimmobilienklasse
Fläche
300 m²
Zimmer
5+ (4 schlafzimmer, 2 andere), 3 badezimmer
Etage
Erdgeschoss, Mit behinderten gerechtem Zugang
gesamte Gebäudestockwerke
3 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Dachgeschoss
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Möbliert
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 270.000
Energieeffizienz
Baujahr
2006
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieeffizienzklasse
A
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren