Einfamilienvilla, ausgezeichneter Zustand, 340 m², Thermisia, Ermioni

Ermioni
  • € 3.000.000
  • 5+
  • 340
  • 2
Anzeige aktualisiert am: 16.10.2023
Beschreibung
Η ανωτέρω ιδιοκτησία ευρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Πελοποννήσου ακριβώς απέναντι από το νησί της Ύδρας και αποτελείται από κτήμα 21.318 τμ και εντός αυτού διώροφης οικίας χαρακτηρισμένης από το υπουργείο Πολιτισμού ως ΄΄έργον τέχνης΄΄.
Η οικία ευρίσκεται μέσα στο ανωτέρω κτήμα-ελαιώνα με φροντισμένους κήπους και αιωνόβια πεύκα .Κτισμένη το 1880 έχει πλήρως ανακαινισθεί αλλά έχει διατηρήσει τη παλιά της φυσιογνωμία και αίγλη με τα ψηλοτάβανα μεγάλα δωμάτια και τα ζωγραφισμένα από Ιταλούς καλλιτέχνες ταβάνια. Έχει χαρακτηρισθεί ΄΄ έργον τέχνης ΄΄ από το υπουργείο Πολιτισμού με το σκεπτικό ότι αποτελεί «έκλεκτικό οίκημα, χαρακτηριστικό δείγμα των επαύλεων των αρχών του 1900, με ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον». Με έξι υπνοδωμάτια, σαλόνι, τραπεζαρία, 2 μπάνια, κουζίνα, εσωτερική στέρνα, βεράντες και εξαιρετικούς υπαίθριους χώρους, η διώροφη εξοχική αυτή οικία βρίσκεται, μαζί με το κτήμα, σε απόσταση αναπνοής από τις υπέροχες και πάμπολλες παραλίες της Ερμιονίδας.
Η απόσταση από Αθήνα είναι 2,15 ώρες με το αυτοκίνητο, και 2 ώρες με το ιπτάμενο.
Απέχει από την Επίδαυρο τρία τέταρτα οδικώς, από Ύδρα 20 λεπτά με το ιπτάμενο, από Π.Χέλι ένα τέταρτο οδικώς και από Σπέτσες μισή ώρα.
Merkmale
Referenz
npk1123
Vertrag
Verkauf
Art
Einfamilienvilla | Luxusimmobilienklasse
Fläche
340 m²
Zimmer
5+ (6 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
Erdgeschoss
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Dachgeschoss
Balkon
Privater Garten
Kosten
Preis
€ 3.000.000
Energieeffizienz
Baujahr
1880
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung
Energieausweis
Befreit
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren