Einfamilienvilla κοντοκαλι, Korfu (Stadt), Korfu

KorfuΚΟΝΤΟΚΑΛΙ
  • € 1.200.000
  • 5
  • 240
  • 2
  • Nein
Anzeige aktualisiert am: 03.04.2024
Beschreibung
Πωλείται στην περιοχή Κοντόκαλι, μόλις 6 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, βίλα 240 μέτρων σε οικόπεδο 1.200 μέτρων εντός οικισμού.
Το ακίνητο κατασκευασμένο το 2020 προσφέρει με τα σύγχρονα υλικά κατασκευής του και την διαρρύθμιση των χώρων κάθε πολυτέλεια και καλύπτει κάθε σύγχρονη ανάγκη διαβίωσης του ιδιοκτήτη.
Στον ισόγειο χώρο του εκτείνεται η μοντέρνα με σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές και εστίες γκαζιού κουζίνα, σε συνέχεια με την τραπεζαρία και το καθιστικό.
Κατά μήκος του τοίχου του καθιστικού βρίσκεται ένα καλαίσθητο ενεργειακό τζάκι που θερμαίνει με επάρκεια ολόκληρο τον χώρο του σπιτιού.
Εναλλακτικά λειτουργεί και μέσω της εγκατάστασης γκαζιού.
Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει ξεχωριστό δωμάτιο - αποθήκη όπου βρίσκονται όλες οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις καθώς και εγκατάσταση κάμερας εξωτερικού - εσωτερικού χώρου.
Επίσης πολύ πρακτικά τοποθετημένο και ξεχωριστό μπάνιο επισκεπτών.
Εσωτερική σκάλα από το ίδιο επίπεδο οδηγεί στο υπόγειο του σπιτιού έκτασης 40 τετραγωνικών μέτρων όπου υπάρχει αποθήκη -κελάρι.
Μία καλαίσθητη ξύλινη σκάλα οδηγεί επίσης στον πρώτο όροφο όπου εκτείνονται 3υ/δ με μοντέρνες ντουλάπες, κλιματιστικά και ένα τεράστιο μπάνιο με πρόσβαση σε μπαλκόνι.
Μπαλκόνια μεγάλου μεγέθους διαθέτουν επίσης και τα τρία υπνοδωμάτια με θέα σε βουνό και πράσινο.
Το ακίνητο καθώς είναι νεόδμητο έχει κατασκευαστεί με όλα τα σύγχρονα υλικά και διαθέτει επίσης θερμοπρόσοψη.
Ο περιβάλλοντας χώρος καλυμμένος κατά ένα μεγάλο μέρος με σταμπωτό δάπεδο, είναι διακοσμημένος με καλαίσθητα καλλωπιστικά φυτά, ελαιόδεντρα και οπωροφόρα δένδρα καθώς και κήπο με εποχιακά λαχανικά και φρούτα.
Στην αριστερή πλευρά του ακινήτου βρίσκεται υπό κατασκευή κλειστός χώρος εξωτερικής ψησταριάς με καθιστικό και μικρό χώρο κουζίνας για εξυπηρέτηση των εξωτερικών συνεστιάσεων.
Στην δεξιά πλευρά και ανάμεσα στα δένδρα και τα λουλούδια βρίσκεται και ο χώρος της υπό κατασκευής πισίνας.
Το ακίνητο είναι συνδεδεμένο με το δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης του δήμου, διαθέτει όμως και δική του γεώτρηση .
Ιδανικό αστικό ακίνητο για ετήσια παραμονή καθώς βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης, σε μικρή απόσταση από την τοπική αγορά και στάση λεωφορείων καθώς επίσης από σχολεία της περιοχής.
Ιδανικό επίσης επενδυτικό ακίνητο καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην μαρίνα των Γουβιών, την πόλη της Κέρκυρας, τις παραλίες της περιοχής και ταυτόχρονα σε ένα ήσυχο και ειδυλλιακό περιβάλλον.
Επιπρόσθετο θετικό στοιχείο, η επιπλέον δόμηση που διαθέτει το οικόπεδο.

Τιμή πώλησης 1.200.000€

BBQ, απόσταση από θάλασσα 800μ., αριθμός θέσεων στάθμευσης 3, βαμμένο, βεράντα, δάπεδα μάρμαρο-ξύλο, Διεύθυνση ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ, εμβαδόν οικοπέδου 1200, Εμφάνιση Διεύθυνσης ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ, ενεργειακή κλάση Α+, θέα ορίζοντας, κατάσταση ακινήτου έτοιμο για μετακόμιση, κουφώματα αλουμινίου, πισίνα, Τ.Κ. 49132, τύπος γκαράζ ανοιχτό γκαράζ, υλικα εξωτερικου χωρου κήπος, υπόγειο, φωτεινό
Για περισσότερα ακίνητα από την εταιρία μας, επισκεφθείτε μας στο site μας www.corfuestatemanagement.gr ή καλέστε μας στο 26610-21101
Merkmale
Referenz
C-6396
Vertrag
Verkauf
Art
Einfamilienvilla | Luxusimmobilienklasse
Fläche
240 m²
Zimmer
5 (4 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
Erdgeschoss
gesamte Gebäudestockwerke
3 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Balkon
Satellitenfernsehen
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 1.200.000
Energieeffizienz
Baujahr
2022
Zustand
Neu / Im Bau
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieeffizienzklasse
A+
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren