Einfamilienvilla 415 m², Pagkalochori, Arkadi

Arkadi
  • € 690.000
  • 5+
  • 415
  • 3+
  • Nein
Anzeige aktualisiert am: 19.12.2023
Beschreibung
#Ρέθυμνο – #Σταυρωμένος

#Πωλείται Βίλα – 6 Υπνοδωμάτια - 415 τ.μ. Τιμή: €690.000

Στην ευρύτερη περιοχή του Σταυρωμένου, περίπου 12 χιλιόμετρα από την πόλη του Ρεθύμνου, βρίσκεται αυτή η εκπληκτική βίλα των 415τ.μ. με πανοραμική θέα της ευρύτερης περιοχής.

Πρόκειται για ένα οίκημα πολυτελούς κατασκευής του 2006, φτιαγμένη με άριστης ποιότητας υλικά και καλαίσθητης διακόσμησης, 2 επιπέδων μέσα σε οικόπεδο 4.100 τ.μ.

Αποτελείται από το ισόγειο στο οποίο βρίσκει κανείς ένα μεγάλο ενιαίο χώρο κουζίνας – τραπεζαρίας – σαλόνι, τζάκι, ένα υπνοδωμάτιο με μπάνιο en suite, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ξενώνας. Από την εσωτερική σκάλα πηγαίνει κανείς στο δεύτερο επίπεδο, όπου βρίσκονται ένα ακόμα υπνοδωμάτιο με en suite μπάνιο, ένα master υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο το οποίο έχει τζακούζι, δύο ακόμα υπνοδωμάτια που μοιράζονται ένα μπάνιο και ένα ακόμα υπνοδωμάτιο, που μπορεί να επικοινωνεί με το master. Συνεχίζοντας προς την ταράτσα του σπιτιού, βρίσκει κανείς ένα δωμάτιο 15τ.μ. που έχει πρόσβαση στο roof garden του σπιτιού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο.

Η βίλα αυτή έχει πλακάκια, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, συναγερμό, θυροτηλεόραση, internet, κλιματισμό, ηλιακό θερμοσίφωνα, σήτες, καλωδιακή τηλεόραση, δορυφορική κεραία και μια μικρή αποθήκη.

Ο περιβάλλοντας χώρος έχει προδιαγραφές ανάπλασης ενός κήπου με μεγάλη ποικιλία δέντρων, γκαζόν, τοποθέτηση κατασκευών εξωτερικού χώρου, BBQ, αίθριων και πολλά άλλα.

Υπάρχει δυνατότητα πώλησης με ή χωρίς τα έπιπλα και της ηλεκτρικές συσκευές και στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχει δυνατότητα κατασκευής πισίνας.

Τόσο η περιοχή, όσο και το ίδιο το κτίσμα είναι κατάλληλα για να επενδύσει κανείς για τουριστική εκμετάλλευση ή και για ιδιοκατοίκηση.

Mεσιτικό γραφείο #terrarealestaterehymno

Τηλέφωνο επικοινωνίας 283108808
#terrarealestaterethmno #terrarealestate#premiumvalues #rethymno #propertiesforsale
Merkmale
Referenz
1164358
Vertrag
Verkauf
Art
Einfamilienvilla | Luxusimmobilienklasse
Fläche
415 m²
Zimmer
5+ (6 schlafzimmer, 1 anderes), 3+ badezimmer
Etage
Erdgeschoss
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Balkon
Satellitenfernsehen
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 690.000
Energieeffizienz
Baujahr
2006
Energieeffizienzklasse
A
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren