Einfamilienvilla Ελάνη, Zentrum, Kassandra

KassandraΕλάνη
  • € 900.000
  • 5
  • 340
  • 3+
  • Nein
Anzeige aktualisiert am: 02.04.2024
Beschreibung
Κωδικός ακινήτου: 1-7 - Κασσάνδρα Ελάνη Elani ΠΩΛΕΙΤΑΙ βίλα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 340 τ.μ. σε οικόπεδο 1000 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 4 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2022 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, BBQ, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 1500 μέτρα απόσταση από χωριό 3000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 80000 μέτρα - Τιμή: 900.000 € Εξερευνήστε την επιτομή της πολυτέλειας στην Ελάνη Χαλκιδικής! Δείτε αυτή την εκπληκτική βίλα τεσσάρων υπνοδωματίων που δεν προσφέρει απλώς ένα σπίτι, αλλά έναν τρόπο ζωής απαράμιλλης κομψότητας.

Βυθιστείτε σε πανοραμική θέα στη θάλασσα που απλώνεται μέχρι εκεί που μπορεί να δει το μάτι, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και ομορφιάς. Βγείτε έξω στο ιδιωτικό σας καταφύγιο, όπου ένας καταπράσινος κήπος και η αστραφτερή πισίνα σας προσκαλούν να χαλαρώσετε με στυλ.

Μπείτε μέσα σε αυτήν την εξαιρετικά χτισμένη βίλα, όπου κάθε γωνιά είναι απόδειξη σχολαστικής δεξιοτεχνίας. Η λειτουργική κάτοψη περιστρέφεται γύρω από έναν ανοιχτό χώρο διαβίωσης που γίνεται η καρδιά του σπιτιού, ιδανικός για συγκεντρώσεις και στιγμές κοινής χαράς.

Με έναν εντυπωσιακό χώρο διαβίωσης 340μ² που εκτείνεται σε τρία επίπεδα, αυτή η βίλα προσφέρει κάτι περισσότερο από απλό χώρο για να ζήσετε – παρέχει έναν καμβά για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας. Τέσσερα μεγάλα υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια διασφαλίζουν ότι η άνεση και η άνεση είναι πρωταρχικής σημασίας.

Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το αριστούργημα της παραθαλάσσιας ζωής. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να εξερευνήσετε την ομορφιά αυτής της βίλας και να την κάνετε το δικό σας καταφύγιο κομψότητας και μεγαλοπρέπειας.

Kατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε στην ιστοσελίδα μας www.edmaestate.gr
Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου βασίζονται στα στοιχεία που προσκόμισε ο εντολέας. Η τοποθεσία του ακινήτου είναι ενδεικτική.

Για υπόδειξη καλέστε μας.
Merkmale
Referenz
1-7
Vertrag
Verkauf
Art
Einfamilienvilla | Luxusimmobilienklasse
Fläche
340 m²
Zimmer
5 (4 schlafzimmer, 1 anderes), 3+ badezimmer
Etage
Erdgeschoss
gesamte Gebäudestockwerke
3 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Gepanzerte Tür
Pool
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 900.000
Energieeffizienz
Baujahr
2022
Zustand
Neu / Im Bau
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren