Duplexapartment Κοίμηση της Θεοτόκου, Glossa, Skopelos

SkopelosΚοίμηση της Θεοτόκου
  • € 145.000
  • 2
  • 115
  • 2
  • Nein
Beschreibung
Στον παραδοσιακό οικισμό της Γλώσσας Σκοπέλου, πωλείται μια άριστα διατηρημένη παραδοσιακή κατοικία τριών επιπέδων, ανακαινισμένη το 1990, με καινούργια σκεπή.
Το κάτω επίπεδο αποτελείται από κουζίνα μπάνιο και αποθηκευτικό χώρο. Στο μεσαίο επίπεδο, υπάρχει ένας ενιαίος χώρος σαλονοτραπεζαρίας με τζάκι. Στο τρίτο επίπεδο ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο. Υπάρχει δυνατότητα διαχωρισμού σε δύο δωμάτια. Όλοι αυτοί οι χώροι επικοινωνούν με ξύλινη εσωτερική σκάλα. Διαθέτει και WC στο μπαλκόνι στο τρίτο επίπεδο.
Το οικόπεδο είναι επικλινές με αποτέλεσμα να έχουν όλα τα επίπεδα δικιά τους πρόσβαση προς τον δρόμο. Το πάνω επίπεδο βλέπει σε δρόμο με δυνατότητα κίνησης οχημάτων, ενώ το μεσαίο και το κάτω επίπεδο σε καλντερίμι που δεν έχουν πρόσβαση οδικά μέσα. Στο ακίνητο περιορίζεται η θέα της θάλασσας από το μπροστινό σπίτι αλλά στα τρία μέτρα στο καλντερίμι υπάρχει απεριόριστη θέα της θάλασσας και της Σκιάθου. Διεθνές αεροδρόμιο υπάρχει στην Σκιάθο και στην Νέα Αγχίαλο. Η πρόσβαση στον οικισμό γίνεται με πλοίο της γραμμής (ferry boat και flying cat) στο λιμάνι που υπάρχει ακριβώς κάτω από τον οικισμό.
Η Γλώσσα Σκοπέλου είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος οικισμός της Σκοπέλου. Βρίσκεται Β.Δ. του νησιού και είναι χτισμένη στο λόφο πάνω από το λιμάνι του Λουτρακίου με υπέροχη θέα. Η Γλώσσα και η ευρύτερη περιοχή της είναι πλούσια σε πηγές και έχει πολλά ελαιόδεντρα, δαμασκηνιές και αμυγδαλιές. Τα σπίτια της, με μακεδονικές επιδράσεις, είναι διώροφα με κεραμικές στέγες και ξύλινα μπαλκόνια, που το μπροστινό τους μέρος καλύπτεται με κάγκελα αλουμινίου.
Η οικία πωλείται και με τις ηλεκτρικές συσκευές.
Πρόκειται για μια εξοχική κατοικία σε πολύ καλή κατάσταση, σε ένα πανέμορφο νησί.
Informationen
andere Merkmale
Kamin
Möbliert
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Holz
Merkmale
Referenz und Datum der Anzeige
1-210 - 29.01.2024
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment
Fläche
115 m²
Zimmer
2 (1 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
Erdgeschoss
andere Merkmale
Kamin
Möbliert
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Holz
Kosten
Preis
€ 145.000
Energieeffizienz
Baujahr
1939
Heizung
Unabhängige heizung, stromversorgung
Energieeffizienzklasse
Ζ
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren