Dreizimmerwohnung ausgezeichneter Zustand, erste Etage, Makrochori, Apostolos Pavlos

Apostolos Pavlos
  • € 150.000
  • 4
  • 120
  • 1
  • 1
  • Nein
Beschreibung
Οροφοδιαμέρισμα 120 τ.μ. πολυτελώς ανακαινισμένο το 2022, στο Μακροχώρι.
Βρίσκεται στον πρώτο όροφο, στο κέντρο του Μακροχωρίου και αποτελείται από άνετο σαλόνι, κουζίνα-καθιστικό, δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο. Το καθιστικό πολύ εύκολα απομονώνεται από την κουζίνα και δημιουργείται τρίτο υπνοδωμάτιο.
Στο διαμέρισμα έχει γίνει θερμοπρόσωψη, στις όψεις και στην ταράτσα κάτω από τη σκεπή. Υπάρχουν τρία κλιματιστικά, δύο 9btu κι ένα 18btu, ηλιακός θερμοσίφωνας 3,5m2, σίτες στα ενεργειακά κουφώματα, θωρακισμένη εξώπορτα, τέντες και καινούργια κάγκελα στα μπαλκόνια. Το ακίνητο θερμαίνεται με αντλία θερμότητας 14KW.
Υπάρχει η δυνατότητα μαζί με το διαμέρισμα να πωληθεί φωτοβολταϊκό σύστημα, που ειναι τοποθετημένο στη σκεπή και προμηθεύει την κατοικία με ρεύμα, 10KW ετήσιας παραγωγής 14000Kwh με σύμβαση με τη ΔΕΗ 0.55 λεπτά την Kwh και έσοδα 7.300 ευρώ, μέσο όρο, το χρόνο.

Στο ισόγειο υπάρχει κατάστημα που είναι διαθέσιμο προς πώληση.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Το μεσιτικό γραφείο ΕΣΤΙΑ με υπεύθυνη την Ανδρονικίδου Ρούλα δραστηριοποιείται στο νομό Ημαθίας και στο νομό Θεσσαλονίκης.
Το γραφείο ασχολείται με :
Πωλήσεις ακινήτων - Ενοικιάσεις ακινήτων - Διαχείριση ακινήτων - Εκτιμήσεις ακινήτων - Ανακαινίσεις ακινήτων - Βεβαιώσεις περί μη αυθαιρεσίας ακινήτων - Εκδόσεις πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης-Ηλεκτρονικές ταυτότητες ακινήτων.

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφτείτe το site mesitikoestia.gr
Merkmale
Referenz und Datum der Anzeige
EK-3958877 - 22.05.2024
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Fläche
120 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
1° Etage
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / PVC
Kosten
Preis
€ 150.000
Energieeffizienz
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, stromversorgung
Energieeffizienzklasse
B
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren