Einfamilienvilla, neu, 156 m², Kamilari, Timpaki

Timpaki
  • € 650.000
  • 2
  • 156
  • 2
Beschreibung
Καμηλάρι, Δήμος Φαιστού. Πωλείται πολυτελής Βίλα 160τμ. με πανοραμική θέα.Η βίλα είναι μια πολυτελής διώροφη πετρόκτιστη βίλα (μεζονέτα) χτισμένη σε οικόπεδο 2300τμ το έτος 2022 εντός ζώνης του παραδοσιακού οικισμού Καμηλάρι Ηρακλείου Κρήτης.
Κοντινές παραλίες για κολύμπι είναι στο Καλαμάκι – στον Κομμό, -Μάταλλα- Κόκκινη άμμος. Βρίσκεται δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο του ανακτόρου της Φαιστού και του Κομμού στο αρχαίο μινωικό λιμάνι, και κοντά στον αρχαιολογικό χώρο της Γόρτυνας, την Αγία Τριάδα, καθώς και το αρχαιολογικό μουσείο της Μεσαράς.
Η τοποθεσία βρίσκεται σε χαμηλό λόφο σε υψόμετρο περίπου 12,5 μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, με θέα στην επαρχιακή οδό 65 και έχει απεριόριστη θέα στα γύρω χωριά, την πεδιάδα της Μεσαράς, τη θάλασσα και τις οροσειρές του Ψηλορείτη και των Αστερουσίων.
Η βίλα στο ισόγειο έχει εμβαδόν 78,04 τμ και περιλαμβάνει σαλόνι - κουζίνα - μπάνιο. Ο πρώτος όροφος έχει εμβαδόν 78,04 τμ και περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια – μπάνιο και βεράντες με θέα θάλασσα-βουνό-πεδινό και γύρω χωριά και κωμοπόλεις. Διαθέτει δύο πισίνες, μία μεγάλη για ενήλικες και μία μικρή για παιδιά, και ευρύχωρες πλακόστρωτες αυλές με πολλούς δεντρόφυτους χώρους πρασίνου. Περιβάλλεται από πετρόχτιστους τοίχους με φώτα. Η βίλα είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με τις νεότερες νομοθεσίες θερμομόνωσης, στεγανοποίησης, αντισεισμικής προστασίας και ποιότητας υλικών.
Εξωτερικά υπάρχει ξυλόφουρνος, ψησταριά και νεροχύτης.
Informationen
andere Merkmale
Kamin
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Pool
Möbliert
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Merkmale
Referenz und Datum der Anzeige
5611 - 15.01.2024
Vertrag
Verkauf
Art
Einfamilienvilla | Luxusimmobilienklasse
Fläche
156 m²
Zimmer
2 schlafzimmer, 2 badezimmer
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Pool
Möbliert
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 650.000
Energieeffizienz
Baujahr
2022
Zustand
Neu / Im Bau
Heizung
Unabhängige heizung, stromversorgung
Energieeffizienzklasse
A
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren