Duplexapartment 165 m², Marathokampos, Samos

Samos
  • € 1.200.000
  • 3
  • 165
  • 2
Anzeige aktualisiert am: 13.05.2024
Beschreibung
ΣΑΜΟΣ: στην περιοχή Πλάκα - Ζαχαρούλας και την παραλία Κέδρος, στα 10 χλμ η μαρίνα του Όρμου Μαραθοκάμπου.
Ζητείται σοβαρός επιχειρηματίας υπερπολυτελούς βίλας- μεζονέτας 165 τ.μ. με 2 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 πλήρη μπάνια με καμπίνα. Στο 1 σαλόνι υπάρχει τζάκι επενδεδυμένο με πελεκητή πέτρα και εσωτερική επένδυση από μαντέμι.
Η βίλα διαθέτει 2 πισίνες, η μια τζακούζι με παραδοσιακό φούρνο, βεράντα στον α’ όροφο και τεράστιες πλακόστρωτες αυλές με παραδοσιακή πέτρα Kαρύστου και με μάντρα από πελεκητή πέτρα Σάμου. Το ακίνητο έχει απεριόριστη θέα σε θάλασσα και ελαιώνες και βρίσκεται σε απόσταση 200 μέτρων από την θάλασσα αμφιθεατρικά.
Έχει αυτόνομη ηλεκτροδότηση και δεν είναι εξαρτώμενη από την ΔΕΗ. Έχει θέρμανση με καλοριφέρ και ξύλα.
Βρίσκεται εντός ελαιώνα 25 στρεμμάτων περίπου με γεώτρηση η οποία τροφοδοτεί με 7 κυβικά την ώρα με πόσιμο νερό το οποίο είναι διαπιστωμένο από αναλύσεις, έτοιμο προς εμφιάλωση.
Εντός του χώρου βρίσκεται ολοκληρωμένη νεόκτιστη εκκλησία του Προφήτη Ηλία και της Αγίας Βαρβάρας, βυζαντινού ρυθμού μήκους 9.5 μέτρων, ύψους 8 και πλάτος 7.
Η βίλα και η τοποθεσία ενδείκνυται και για χειμερινό τουρισμό καθώς βρίσκεται κοντά στους πρόποδες του βουνού Κέρκη, με ύψος 1.600 μέτρων, όπου πραγματοποιούνται ορειβασίες.
Το καλοκαίρι, οι παραλίες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, προσφέρονται και για σερφινγκ.
Ο ιδιοκτήτης είναι ανοικτός σε προτάσεις περαιτέρω εμπορικής εκμετάλλευσης του ακινήτου και των στρεμμάτων για ανοικοδόμηση ξενοδοχειακής μονάδας ή άλλων επιχειρησιακών δραστηριοτήτων - Δυνατότητα δημιουργίας 110 κλινών με επιδότηση του 55% από το κράτος, καθώς το νησί θεωρείται παραμεθόριος γραμμή. 
Τιμή πώλησης 1.200.000€ τιμή συζητήσιμη C1634
Merkmale
Referenz
C1634
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment
Fläche
165 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
Erdgeschoss
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
Kosten
Preis
€ 1.200.000
Energieeffizienz
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren