Gebäude zur Verkauf

Poligiros
  • € 1.200.000
  • 650
  • 3+
Anzeige aktualisiert am: 01.04.2024
Beschreibung
Πωλεται γωνιακό επαγγελματικό κτίριο σε περιοχή με τουριστική ανάπτυξη και κοντά σε αρχαιολογικό χώρο που έχει επισκεψιμότητα από τουρίστες διαφόρων εθνικοτήτων. Ο συγκεκριμένος επαγγελματικός χώρος διαθέτει 20 στούντιο τα οποία έχουν επισκεψιμότητα από ομάδες, συλλόγους και τουρίστες που επισκέπτονται την περιοχή και συμμετέχουν σε διοργανώσεις που λαμβάνουν χώρα εκεί και άλλα. Υπάρχει δυνατότητα διαμονής όλον τον χρόνο με κεντρική θέρμανση και κλιματισμό. Υπάρχει χώρος εστιατιρίου τραπεζαρίας για τους ενοίκους ή απλούς επισκέπτες μόνο για το εστιατόριο και χώρος εξωτεριός για καφέ και ποτό. Και τέλος υπάρχει τέταρτος χώρος αυτόνομος που πωλείται μαζί και έχει έτοιμη επιχείριση με επιπλέον κερδος. Το ακινητο διατέτει στο σύνολο του 4 επίπεδα, στο ισόγειο το εστιατόριο και καφετέριο με μεγάλη βεράντα για δημιουργία παιδότοπου ή οτιδήποτε και την αυτόνομη επιχείρηση. Στον πρώτο και δεύτερο όροφο υπάρχουν τα δωμάτια - στούντιο και διαθέτει αποθηκευτικό χώρο με λέβητα και διάφορες εγκαταστάσεις στο υπόγειο του.
Το ακίνητο μπορεί κατόπιν συνεννόησεις να ενοικιαστεί για ένα χρόνο ώστε να διαπιστώσει ο αγοραστής ότι είναι μία κερδοφόρα επιχείρηση και έπειτα να προχωρήσει σε αγορά του. Το ενοίκιο του πρώτου χρόνου θα αφαιρεθει από το χρηματικό ποσό που θα συμφωνηθεί για την αγορά του.

Επικοινωνήστε με το γραφείο μας για περισσότερες πληροφορίες.

Το μεσιτικό γραφείο Anastasia Real Estate λειτουργεί βάση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί σύμφωνα με τις πληροφορίες του εντολέα.

Η μεσιτική αμοιβή του γραφείου μου ανέρχεται στο ποσοστό του 2% συν το Φ.Π.Α. 24% επί της πραγματικής τιμής του οριστικού συμβολαίου. Η μεσιτική αμοιβή για τις μισθώσεις είναι ένα μίσθωμα συν Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 150 € συν Φ.Π.Α. Η μεσιτική αμοιβή για τις πωλήσεις η μεσιτική αμοιβή είναι 2% συν Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 2000 € + Φ.Π.Α.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.
Merkmale
Referenz
1506
Vertrag
Verkauf
Art
Gebäude
Fläche
650 m²
Zimmer
3+ badezimmer
gesamte Gebäudestockwerke
4 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 in lager/garage
andere Merkmale
Straßenseite
Kosten
Preis
€ 1.200.000
Energieeffizienz
Baujahr
1995
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren