Einfamilienvilla, neu, 235 m², Nea Epidavros, Epidavros

Epidavros
  • € 500.000
  • 4
  • 235
  • 3+
  • Nein
Anzeige aktualisiert am: 04.03.2024
Beschreibung
Σε ένα πολύ όμορφο παραθαλάσσιο οικισμό, στην παραλία της Νέας Επιδαύρου Αργολίδας, μόλις 15 χλμ από το Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου και 43 χλμ από το κοσμοπολίτικο Ναύπλιο, 30 μέτρα από την παραλία, βρίσκεται αυτό το νεόδμητο συγκρότημα αυτόνομων κατοικιών προς πώληση. Σε αυτό το συγκρότημα βρίσκεται αυτή η ονειρική ημιτελής μονοκατοικία συνολικού εμβαδού 235 τ.μ. αποτελούμενη από τρία επίπεδα.
Η κατοικία εκτείνεται σε τρία επίπεδα Ισόγειο, Α’ όροφος,Β’ όροφος σε 900 τ.μ. οικοπέδου και θέση στάθμευσης.
Ισόγειο 85 τ.μ.: Χώρος με ενιαία διαρρύθμιση, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως playroom,κλειστός χώρος garage η μπορεί να διαμορφωθεί σε δύο υπνοδωμάτια με μπάνιο ανάλογα με τις ανάγκες του ιδιοκτήτη, σκάλα προς τον Α’ όροφο και άμεση πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο. Διαμορφωμένος κήπος, χώρο για κατασκευή πισίνας με επιπλέον χρέωση.
Α όροφος 80 τ.μ.: Εσωτερική σκάλα καταλήγει σε ένα χώρο καθιστικού,τραπεζαρία,κούζινα, ένα Wc και βεράντα 15 τ.μ. που προσφέρει θέα θάλασσα με Ανατολικό προσανατολισμό.
Β΄όροφος 70 τ.μ:Εσωτερική σκάλα καταλήγει σε 3 υπνοδωμάτια,1 μπάνιο,1 Wc και μεγάλες βεράντες με υπέροχη θέα θάλασσα.
Διαθέτει χώρο πρασίνου,κήπο, μεγάλους φωτεινούς χώρους, μεγάλες βεράντες, εσωτερική σκάλα, ηλιακό, διπλά τζάμια, σίτες, συναγερμό,κεντρική θέρμανση (Fancoil) και τζάκι.
Η κατασκευή είναι σε μοντέρνο σχεδιασμό και με υλικά υψηλών προδιαγραφών. Μετά από μελέτη και διαμόρφωση η κάθε κατοικία είναι τοποθετημένη στο χώρο έτσι ώστε να προσφέρει ιδιωτικότητα, ασφάλεια και όλες τις ανέσεις μιας σύγχρονης κατοικίας για τον ιδιοκτήτη.
Παραδίδεται ημιτελής στις 500.000Ευρώ και αποπερατωμένη στις 700.000 ευρώ. Ενεργειακό πιστοποιητικό υπό έκδοση.

Η Νέα Επίδαυρος ένας μαγικός παραθαλάσσιος προορισμός.
Ένας τόπος που επισκέπτεσαι σαν τουρίστας αλλά καταλήγεις να αγαπάς σαν ντόπιος.
Η ατμόσφαιρα του χωριού, διαφορετική. Ο αέρας πιο ελαφρύς.
Η βόλτα στα πλακόστρωτα δρομάκια, η διαδρομή για την παραλία, τρία χιλιόμετρα , ανάμεσα σε σπίτια και πορτοκαλεώνες, η επίσκεψη στην πλατεία της εθνοσυνέλευσης και ξαφνικά είσαι τόσο μικρός μπροστά στο μεγαλείο του τοπίου και αρκετά σημαντικός για να γίνεις κομμάτι του. Από το πυκνό πευκόδασος του Άκρου στο ποτάμι και από την παραλία στο φαράγγι, ένα τοπίο γραφικό που σε κάνει να συνδυάζεις στο μυαλό σου το χειμώνα και το καλοκαίρι.
Και τότε συνειδητοποιείς πως αυτός ο μικρός τόπος έχει όλα όσα χρειάζεσαι για να βρεις το πιο σημαντικό-τον εαυτό σου!

Μία από τις μεγαλύτερες παραλίες της Νέας Επιδαύρου . Αν θες να συνδυάσεις την ηρεμία με μια παραλία γεμάτη ζωή, τότε η παραλία Αλιότου είναι η καλύτερη επιλογή. Η παραλία, με έκταση περίπου 1000 μέτρα, καλύπτεται από πλούσια βλάστηση και χαρίζει την αίσθηση της χαλάρωσης, παρά το γεγονός ότι αποτελεί μια από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες στην Νέα Επίδαυρο. Η παραλία έχει οργανωμένα κομμάτια αλλά και ανοργάνωτα και έχει cafe-bar και εστιατόρια που σου προσφέρουν την καλοκαιρινή διασκέδαση που αναζητάς.
Ένα από τα ομορφότερα χωριά του δήμου Επιδαύρου.
Απόσταση από Ναύπλιο 43 χλμ
Απόσταση από Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου 19 χλμ
Απόσταση από Τράπεζες,Σχολείο 19 χλμ
Απόσταση από Αθήνα 119 χλμ
Merkmale
Referenz
W-02S72G
Vertrag
Verkauf
Art
Einfamilienvilla
Fläche
235 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 3+ badezimmer
Etage
Erdgeschoss
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Privater Garten
Kosten
Preis
€ 500.000
Energieeffizienz
Baujahr
2020
Zustand
Neu / Im Bau
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren