Einfamilienvilla Kokkino Chorio, Kokkino Chorio 73007, Kokkino Chorio, Vamos

VamosKokkino Chorio, Kokkino Chorio 73007
  • € 495.000
  • 5+
  • 178
  • 3
Anzeige aktualisiert am: 14.05.2024
Beschreibung
Contemporary Paradise Stunning Βίλα 5 Υπνοδωματίων με Πισίνα και Γραφική θέα προς Πώληση στο Κόκκινο Χωριό

Ήσυχη Όαση Κομψότητας: Εξαιρετική Βίλα 5 Υπνοδωματίων με Πισίνα, Ιδιωτικό Κήπο και μαγευτική θέα στη θάλασσα και στο βουνό στο χωριό Κόκκινο Χωριό.

Πέντε Υπνοδωμάτια, τρία μπάνια Βίλα με πισίνα σε ιδιωτικό, περιφραγμένο και περιφραγμένο κήπο με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και το βουνό στον κόλπο της Σούδας προς τη χερσόνησο του Ακρωτηρίου. Αυτή η υπέροχη βίλα σε ένα δημοφιλές χωριό του Κόκκινου Χωριού και χτίστηκε το 2004 και πρόσφατα υποβλήθηκε σε καλαίσθητες βελτιώσεις για να δώσει στο ακίνητο μια πιο σύγχρονη και μοντέρνα εμφάνιση.
Αυτή η όμορφη βίλα προσφέρει 178m2 χώρο διαβίωσης και βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό οικόπεδο περίπου 1500m2.

Η βίλα προσφέρει άφθονο χώρο στάθμευσης εκτός δρόμου και διπλό γκαράζ, καθώς και καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αποθήκες.
Το υπόγειο των 64μ2 έχει αυτόνομα 2 υπνοδωμάτια με διπλό κρεβάτι με επιπλέον χώρο για να προσθέσετε μπάνια στο σουίτα, και μια καλή αποθήκη, ένα ντους 3 τεμαχίων που περιλαμβάνει πλυντήριο ρούχων, μια καλά εξοπλισμένη μικρή κουζίνα με ψυγείο και σαλόνι.

Το κύριο σαλόνι του σπιτιού είναι αρκετά ευρύχωρο, στο πρώτο επίπεδο που περιλαμβάνει ενιαίο σαλόνι με εντοιχισμένο ξύλινο καυστήρα και τραπεζαρία και κλειστή καλά εξοπλισμένη κουζίνα με αμερικάνικο ψυγείο/καταψύκτη και λευκά είδη.
Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει ένα καλό μέγεθος οικογενειακό μπάνιο με WC νιπτήρα και ντους.
Από το σαλόνι, οι μπαλκονόπορτες αλουμινίου με διπλά τζάμια οδηγούν σε ένα μεγάλο μπαλκόνι με υπέροχη θέα στα όμορφα Λευκά βουνά και τη θέα στη θάλασσα. Ο κήπος έχει σχεδιαστεί και διαμορφωθεί επαγγελματικά.
Στον δεύτερο όροφο θα βρείτε τρία υπνοδωμάτια με διπλό κρεβάτι, το καθένα με μπαλκόνι και μονάδες κλιματισμού και ανεμιστήρες οροφής. Κάθε υπνοδωμάτιο έχει ευρύχωρες ντουλάπες. Υπάρχει ένα ντους τριών τεμαχίων με WC, νιπτήρα και ντους.

Κήπος.
Ο καλοδιατηρημένος κήπος διαθέτει σύστημα άρδευσης νερού για χαμηλή συντήρηση με πάνω από 30 ποικιλίες οπωροφόρων δέντρων, δαμασκηνιές βερικοκιές. κεράσια, νεκταρίνια, αχλάδια, satsumas, πορτοκάλια, λεμόνια, λάιμ, ελιές και τροπικά φυτά και φοίνικες, μια πολύχρωμη σειρά από τριαντάφυλλα και εκπληκτικά μεσογειακά φυτά που είναι ανθεκτικά στο νερό για το μεσογειακό κλίμα. Το σύστημα φωτισμού εξωτερικού χώρου καλής ποιότητας λειτουργεί με μπρελόκ ή χειροκίνητα και εγκατεστημένο σύστημα άντλησης νερού έκτακτης ανάγκης.

Πισίνα με πλακάκια. 50m2 έχει ελκυστικό νέο πλακόστρωτο γύρω από τις βεράντες Επίσης γύρω από το χώρο της πισίνας υπάρχει μια ταψί με πλακάκια για χώρο μπάρμπεκιου με σίτες για σκιά. ξαπλώστρες και έπιπλα εξωτερικού χώρου, τραπέζι και καρέκλες.
Merkmale
Referenz
EK-4663095
Vertrag
Verkauf
Art
Einfamilienvilla
Fläche
178 m²
Zimmer
5+ (5 schlafzimmer, 1 anderes), 3 badezimmer
andere Merkmale
Kamin
Balkon
Pool
Möbliert
Kosten
Preis
€ 495.000
Energieeffizienz
Heizung
Zentralheizung, diesel betrieben
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren