Einfamilienvilla 547 m², Ano Mera, Mykonos

Mykonos
  • € 3.200.000
  • 5+
  • 547
  • 3+
  • Ja
Anzeige aktualisiert am: 04.03.2024
Beschreibung
Η εκπληκτική αυτή βίλα βρίσκεται σε ένα οικόπεδο ενός στρέμματος με υπέροχη πανοραμική θέα στο κρυστάλλινο Αιγαίο Πέλαγος.
Βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του νησιού της Μυκόνου στο Κάτω Τηγάνι, 12 χλμ. από το αεροδρόμιο και 15 χλμ. από το κέντρο της Μυκόνου,
με δύο όμορφες παραλίες κοντά, μπροστά από τη βίλα. Με τη μεγαλύτερη ιδιωτική πισίνα που έχετε δει ποτέ. Δίπλα στην πισίνα υπάρχει μια ξύλινη πέργκολα με ένα μεγάλο τραπέζι για 10 άτομα, ένα μπάρμπεκιου με παραδοσιακή ψησταριά με πολύ κάρβουνο, ένα μπαρ .Επιπλέον, υπάρχει γκαράζ για 5 αυτοκίνητα. Ένας ανελκυστήρας στο σπίτι φτάνει και στους τρεις ορόφους. Ο κύριος όροφος της βίλας διαθέτει ένα μεγάλο σαλόνι και μια τραπεζαρία με μαρμάρινα δάπεδα βυζαντινού στυλ. Δύο σκαλοπάτια χωρίζουν το σαλόνι και την τραπεζαρία, η οποία είναι το τραπέζι για 12 άτομα. Έξω από την τραπεζαρία υπάρχει ένας προστατευμένος χώρος καθιστικού για φαγητό στην ύπαιθρο. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με σύγχρονες συσκευές. Υπάρχει επίσης μια δεύτερη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα στον όροφο του λόμπι με θέα στην πισίνα. Εκτός από όλα τα δωμάτια υπάρχει επίσης ένας ξενώνας με ανεξάρτητη είσοδο. Υπάρχει ένα playroom με αποδυτήριο και ντους.
Merkmale
Referenz
1559010
Vertrag
Verkauf
Art
Einfamilienvilla | Luxusimmobilienklasse
Fläche
547 m²
Zimmer
5+ (7 schlafzimmer, 3 andere), 3+ badezimmer
gesamte Gebäudestockwerke
3 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Balkon
Pool
Privater Garten
Kosten
Preis
€ 3.200.000
Energieeffizienz
Baujahr
2012
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren