Gebäude zur Verkauf

MoudaniaΚασσάνδρεια
  • € 500.000
  • 200
Beschreibung
Κωδικός ακινήτου: 749 - Κασσάνδρα Κασσάνδρεια ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητο κτίριο οικιστικό ισόγειο συνολικής επιφάνειας 200 τ.μ. . Αποτελείται από . Είναι κατασκευασμένο το 2020 και διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, πάρκινγκ, αποθήκη , A/C - Τιμή: 500.000 € (Κωδικός γραφείου 1535132)
Πωλούνται 5 εξαιρετικά Studio/ γκαρσονιέρες των 35τ.μ. η καθεμία. Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που προσκομίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία βρίσκεται.
Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που προσκομίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία βρίσκεται.
Merkmale
Referenz und Datum der Anzeige
749 - 05.03.2024
Vertrag
Verkauf
Art
Gebäude
Fläche
200 m²
Parkplätze (Auto)
1 in lager/garage
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Kosten
Preis
€ 500.000
Energieeffizienz
Baujahr
2020
Zustand
Neu / Im Bau
Heizung
Unabhängige heizung, stromversorgung
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren