Duplexapartment 110 m², Hauptstadt - Chora, Skiathos

Skiathos
  • € 357.500
  • 3
  • 110
  • 2
  • Nein
Beschreibung
Το ακίνητο είναι καινούργιο και δεν έχει κατοικηθεί ακόμα. Είναι μεζονέτα στο ισόγειο, με μαρμάρινα πατώματα, κουζίνα ανοιχτού τύπου, ένα WC και πρόσβαση στον ακάλυπτο χώρο στο πίσω μέρος του σπιτιού, καθώς και άμεση πρόσβαση στη βεράντα-κήπο, όπου υπάρχει ένα τραπέζι με καρέκλες για να καθίσει κάποιος.

Στον όροφο υπάρχει μια εσωτερική ξύλινη σκάλα για επικοινωνία, καθώς και ξεχωριστή είσοδος. Στον όροφο αυτό βρίσκονται δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο με μπανιέρα. Το πάτωμα συνδυάζει μάρμαρο και laminate.

Το σπίτι είναι έτοιμο για κατοίκηση και αποτελεί εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία, λόγω της μικρής απόστασης από το κέντρο του νησιού.

Στο Averto, είμαστε περήφανοι που παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες στους πελάτες μας. Με έδρα μας το νησί της Σκιάθου και περισσότερο από 12 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των ακινήτων, έχουμε δημιουργήσει πληθώρα γνώσεων και τεχνογνωσίας, την οποία χρησιμοποιούμε για να καθοδηγήσουμε τους πελάτες μας σε επιτυχημένες συναλλαγές ακινήτων. Αυτό οφείλεται και στους συνεργάτες μας - επαγγελματίες όλων των κλάδων που συντελούν στην επίτευξη των στόχων μας.

Όλα αυτά τα χρόνια, η εταιρία μας έχει συμμετάσχει σε διάφορες εκθέσεις παγκόσμιας κλάσης, όπως η Διεθνής Έκθεση Real Estate της Μόσχας, η Διεθνής Έκθεση Ακινήτων του Λονδίνου και η Διεθνής Έκθεση Ακινήτων του Παρισιού, μεταξύ άλλων. Αυτές οι εκδηλώσεις μας έδωσαν την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα ακίνητά μας σε ένα ευρύτερο κοινό και να δημιουργήσουμε πολύτιμες συνδέσεις με τον κλάδο.
Merkmale
Referenz und Datum der Anzeige
1574693 - 23.06.2023
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment
Fläche
110 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
Erdgeschoss
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
andere Merkmale
Straßenseite
Balkon
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 357.500
Energieeffizienz
Baujahr
2005
Heizung
Zentralheizung
Energieausweis
Befreit
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren