Einfamilienvilla Ιεράπετρα, Zentrum, Ierapetra

IerapetraΙεράπετρα
  • € 390.000
  • 5+
  • 140
  • 2
  • Nein
Beschreibung
Πολυτελής Βίλα Προς Πώληση, στην περιοχή της Ιεράπετρας - Βαϊνιά.
Αναπτύσσεται σε 2 επίπεδα που επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα ενώ το εμβαδόν του ακινήτου είναι 140 τ.μ., του οικοπέδου 3.000 τ.μ. καθώς και 3 αποθήκες 20 τμ. Έχει κατασκευαστεί το 2008.

Αποτελείται από 3 Υ/Δ (1 Master), 2 μπάνια, 2 κουζίνες με εντοιχισμένες συσκευές, 2 σαλόνια μοντέρνας αισθητικής με κρυφούς φωτισμούς, ενώ διαθέτει 1 θέση στάθμευσης . Τα μπαλκόνια είναι μεγάλα με μοναδική θέα και πολύ ευρύχωρα ιδανικά για χρήση επίπλων εξωτερικού χώρου. Η θέρμανση του ακινήτου είναι αυτόνομη, ενώ επίσης διατίθεται τζάκι ,ηλιακός, θερμομόνωση, νυχτερινό ρεύμα και τριφασικό ρεύμα. Έχει κουφώματα συνθετικά, θερμοδιακοπτόμενα με διπλά τζάμια με σίτες και πόρτα ασφαλείας. Τα δάπεδα στο ακίνητο είναι πλακάκια.

Ξεχωρίζει στο ακίνητο η ιδιωτική πισίνα και ο όμορφος περιβάλλοντας χώρος διαμορφωμένος με γκαζόν, 20 ελαιόδενδρα πλήρους παραγωγής, εσπεριδοειδή καθώς και λαχανόκηπο. Διαθέτει επίσης υπόγεια δεξαμενή ομβρίων υδάτων 25 κυβικών μέτρων.

Η απόσταση από την πόλη της Ιεράπετρας είναι 4 χλμ. & η θέα του στο βουνό είναι ανεμπόδιστη. Επιτρέπονται Κατοικίδια. Το ακίνητο είναι φωτεινό, διαμπερές και είναι κατάλληλο τόσο για εξοχική κατοικία όσο και για βραχυχρόνια μίσθωση. Ένα πραγματικά όμορφο ακίνητο που αξίζει της προσοχής σας. RE/MAX Real Advisor, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2155550611
Informationen
andere Merkmale
Kamin
Gepanzerte Tür
Balkon
Pool
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / PVC
Merkmale
Referenz und Datum der Anzeige
132457 - 09.03.2024
Vertrag
Verkauf
Art
Einfamilienvilla | Luxusimmobilienklasse
Fläche
140 m²
Zimmer
5+ (3 schlafzimmer, 3 andere), 2 badezimmer
Etage
2° Etage
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Gepanzerte Tür
Balkon
Pool
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / PVC
Kosten
Preis
€ 390.000
Energieeffizienz
Baujahr
2008
Heizung
Unabhängige heizung
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren