Nichtbauland zur Verkauf

Kissamos
  • € 320.000
  • 22.560
Anzeige aktualisiert am: 09.08.2023
Beschreibung
Πωλούνται δύο οικόπεδα δίπλα δίπλα στην Κίσσαμο!

Με υπέροχη πανοραμική θέα στον κόλπο του Καστελλίου, αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για ανέγερση κατοικίας ή για επενδυτικούς σκοπούς.

Η έκτασή τους είναι 16060m²+ 6500m² και η δυνατότητα κατασκευής είναι 798m² και στα δύο. Επίσης, μπορούν να κατασκευαστούν 5 βίλες ή ένα ξενοδοχείο με επιπλέον συντελεστή κατασκευής.

Τα οικόπεδα πωλούνται χωριστά.

Σχετικά με το Καστέλι Κισσάμου

Η Κίσσαμος είναι κωμόπολη της δυτικής Κρήτης, σε όρμο, δυτικά των Χανίων, με πληθυσμό 4.236 κατοίκους, έδρα του δήμου Κισάμου (συνολικού πληθυσμού 10.790 κατοίκους. Ο δήμος περιλαμβάνει τις δημοτικές ενότητες Κισσάμου, Ινναχωρίου και Μηθύμνης .

Η πόλη βρέχεται από τον όρμο της Κισσάμου και βρίσκεται ανάμεσα στο ακρωτήριο Γραμβούσα και τη Σπάθα.

Το κλίμα της περιοχής είναι ήπιο, μεσογειακό. Οι άνεμοι είναι βόρειοι, βορειοδυτικοί, νοτιοδυτικοί και σπάνια νότιοι.
Η οικονομία της περιοχής είναι κυρίως αγροτική και τουριστική. Στηρίζεται περισσότερο στο κρασί που παράγει, στο περίφημο κρασί της Κισσάμου (η κύρια ποικιλία του αμπελιού είναι το ρωμαϊκό), στο ελαιόλαδο και στην παραγωγή άλλων αγροτικών προϊόντων, καθώς και στον τουρισμό ως δημοφιλής προορισμός για τους παραθεριστές. Τον Ιούνιο του 2018 υψώθηκαν τέσσερις γαλάζιες σημαίες στις παραλίες «Μαύρος Μώλος», «Παχιά Άμμος» (Φαλάσαρνα) και «Ελαφονήσι».

Σε όλη την ιστορία της η Κίσσαμος ανέπτυξε μεγάλη εμπορική και οικονομική δραστηριότητα. Τον βοηθά η γεωγραφική του θέση: Παραθαλάσσια περιοχή με εύφορα εδάφη στο βόρειο και βορειοδυτικό τμήμα της Πύλης της Κρήτης. Η γεωγραφική της θέση, όπως και αυτή της Κρήτης, επιβουλεύεται πολλούς εχθρούς (Αχαιούς, Ρωμαίους, Βυζαντινούς, Ενετούς, Τούρκους) και συχνά ξεσπούν πόλεμοι για την κατάκτησή της.
Merkmale
Referenz
347582
Vertrag
Verkauf
Art
Nichtbauland
Fläche
22.560 m²
Straßenzufahrt/zahlungspflichtiges Wegerecht
Auf unbefestigter Straße
Kosten
Preis
€ 320.000
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren