Duplexapartment, Renovierung notwendig, 210 m², Triandria, Triandria - Doxa

Triandria - Doxa
  • € 500.000
  • 5+
  • 210
  • 3
  • Nein
Anzeige aktualisiert am: 09.10.2023
Beschreibung
Κωδικός ακινήτου: 2-621 - Θεσσαλονίκη Δήμος Τριανδρία ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 210 τ.μ. σε οικόπεδο 180 τ.μ. . Αποτελείται από 6 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1988 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση ατομική - αέριο, θέα σε πάρκο, κουφώματα αλουμινίου, ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από αεροδρόμιο 5000 μέτρα - Τιμή: 500.000 € Καλώς ήρθατε στην πιο εντυπωσιακή μεζονέτα της περιοχής Καυτατζόγλειο Τριανδριας! Αυτό το σπίτι τριών επιπέδων είναι ένα ονειρεμένο καταφύγιο για εσάς και την οικογένειά σας.

Ξεχωρίζοντας αμέσως από την πρώτη ματιά, αυτή η μεζονέτα προσφέρει 210 τετραγωνικά μέτρα άνεσης και λειτουργικότητας. Εμπνευσμένη από την κλασική αρχιτεκτονική και σχεδιασμένη με μοντέρνες πινελιές, συνδυάζει τον παραδοσιακό γοητευτικό χαρακτήρα με την προσεγμένη αισθητική.

Το ισόγειο φιλοξενεί ένα ζεστό διαμέρισμα 40 τετραγωνικών μέτρων, με ένα υπνοδωμάτιο, ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας και μπάνιο. Ένας τέλειος χώρος για φιλοξενία φίλων ή ακόμη και ως ανεξάρτητος χώρος εργασίας.

Στον πρώτο όροφο, ανακαλύπτουμε μια προσεγμένη κουζίνα και ένα φωτεινό σαλόνι, δίνοντας την εντύπωση του χώρου που μοναδικά που σας χαρίζουν αξέχαστες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επιπλέον, υπάρχει και μια πρακτική αποθήκη για να φυλάξετε τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Ανεβαίνοντας στον δεύτερο όροφο, θα συναντήσετε τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια που είναι εξοπλισμένα με κομψές λεπτομέρειες. Απολαύστε την απόλυτη χαλάρωση στο κυρίως υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και θέα προς τη μαγευτική αυλή.

Η φανταστική τοποθεσία του ακινήτου προσφέρει μεγάλη ανοιχτωσιά και ευκολία στην πόλη. Είναι μία μοναδική ευκαιρία επένδυσης, καθώς θα μπορείτε να απολαμβάνετε την ηρεμία και τη γαλήνη σε συνδυασμό με την ευημερία στην πόλη.

Η μεζονέτα αυτή χρήζει ανακαίνισης, δίνοντάς σας την ευκαιρία να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας παράδεισο και να κάνετε το σπίτι των ονείρων σας.

Μην αφήνετε αυτήν την ευκαιρία να σας ξεφύγει! Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να οργανώσουμε μια ξενάγηση για να δείτε από κοντά το μοναδικό κομμάτι ακίνητο
Merkmale
Referenz
2-621
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment
Fläche
210 m²
Zimmer
5+ (6 schlafzimmer, 3 andere), 3 badezimmer
Etage
Erdgeschoss
gesamte Gebäudestockwerke
3 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 500.000
Energieeffizienz
Baujahr
1988
Zustand
Renovierung notwendig
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Energieeffizienzklasse
A
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren