Hotel zur Verkauf

Chania
  • € 1.700.000
  • 400
  • 3+
Anzeige aktualisiert am: 16.08.2023
Beschreibung
Ένα οικογενειακό επαγγελματικό ξενοδοχείο έχει βγει προς πώληση στην κορυφαία τοποθεσία των Χανίων, ακριβώς στα περίχωρα της παλιάς πόλης. Λίγα μέτρα από το νερό, δίπλα στα τείχη της παλιάς πόλης, βρίσκεται ένα ξενοδοχείο εννέα πόλης με βεράντα στον τελευταίο όροφο με υπέροχη θέα στην πόλη των Χανίων και στην παραλία του Κουμ Καπί.

Πλήρως ανακαινισμένο την τελευταία δεκαετία, τα εννέα δωμάτιά του είναι εκσυγχρονισμένα και προσφέρουν άνετη διαμονή στους επισκέπτες. Στο ισόγειο υπάρχει χώρος υποδοχής, δωμάτιο επισκεπτών, σαλόνι και κουζίνα που καταλαμβάνει το χώρο. Ένας ανελκυστήρας συνδέει τους ορόφους. Στον πρώτο και δεύτερο όροφο, υπάρχουν 4 υπνοδωμάτια με ντους και μπαλκόνι, σε κάθε όροφο. Στην ταράτσα, υπάρχει μια πιθανή θέση για ένα roof garden, εγκαταστάσεις καφέ. Μια μαγευτική θέα στη θάλασσα του Κουμ Καπί, τα καφέ-μπαρ, την παραλία, τα ανατολικά τείχη της παλιάς πόλης, το θέατρο και η θέα, όπως βλέπουν τα μάτια σας στο γαλάζιο της θάλασσας, ολοκληρώνουν την όρεξη κάθε θεατή.

Ως επιπλέον βοηθητικός χώρος, το υπόγειο που έχει πρόσβαση με ανελκυστήρα ή σκάλες, προσθέτει εγκαταστάσεις στο ξενοδοχείο (δυνητική σάουνα, γυμναστήριο, δωμάτια προσωπικού), αποθήκη λευκών ειδών, WC και ντους καθώς και δωμάτιο πλυντηρίου που θα μπορούσε να διευκολυνθεί.

Ο συνολικός χώρος του ξενοδοχείου είναι 400 m² σε οικόπεδο 145 m², κοντά σε διαθέσιμες εγκαταστάσεις στάθμευσης, είτε δωρεάν δημοτικό είτε ιδιωτικό. Κοντινή απόσταση από ταβέρνες, εμπορικό κέντρο, αθλητικές εγκαταστάσεις που περιλαμβάνει τένις, χρυσή αμμουδιά είναι δύο λεπτά με τα πόδια.

Πωλείται 1.290.000 €. Ένα ξενοδοχείο με τεράστιες δυνατότητες για διακοπές στην πόλη και διακοπές σε συνδυασμό. Είναι φιλικό προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες.
Merkmale
Referenz
396033
Vertrag
Verkauf
Art
Gebäude
Fläche
400 m²
Zimmer
3+ badezimmer
gesamte Gebäudestockwerke
3 Stockwerke
Aktuelle Nutzung des Gebäudes
Hotel
Kosten
Preis
€ 1.700.000
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren