Duplexapartment, neu, 90 m², Zentrum, Platanias

Platanias
  • € 250.000
  • 3
  • 90
  • 2
  • Ja
Beschreibung
Το διαμέρισμα βρίσκεται στο κέντρο του Πλατανια στα Χανιά. Είναι ένα εντυπωσιακό καινούργιο διαμέρισμα σε δύο επίπεδα, συνολικής επιφάνειας 90 τ.μ. Αυτό το ακίνητο προσφέρει ενα συνδυασμό ανεπανάληπτης κατασκευής και ποιότητας ζωής.

Το διαμέρισμα αποτελείται από δύο φωτεινά υπνοδωμάτια, έναν ευρύχωρο και κομψό σαλόνι, μια κουζίνα καθώς και δύο μοντέρνα μπάνια για απόλυτη άνεση και λειτουργικότητα.

Επίσης, το διαμέρισμα είναι σχεδιασμένο με επιμέλεια, με μοντέρνα αρχιτεκτονική και προηγμένες ενεργειακές προδιαγραφές. Η ενεργειακή κλάση Α με την αντλία θερμότητας εξασφαλίζουν χαμηλά ενεργειακά έξοδα και άνεση όλο το χρόνο.

Η εξαιρετική θέα στη θάλασσα θα σας μαγεύει, ενώ η πόρτα ασφαλείας προσφέρει αίσθηση ηρεμίας. Ο ανελκυστήρας, το πάρκινγκ και η αποθήκη διευκολύνουν την καθημερινότητά σας, ενώ η σοφίτα προσφέρει επιπλέον χώρο αποθήκευσης.

Τα μπαλκόνια συνολικής επιφάνειας 20.6 τ.μ. είναι ιδανικά για χαλάρωση και απόλαυση.

Η τοποθεσία αυτού του υπέροχου ακινήτου είναι εξαιρετική, με απόσταση 800 μέτρα από τη θάλασσα και 11 χλμ. από το κέντρο της πόλη. Επιπλέον, το αεροδρόμιο βρίσκεται σε απόσταση 20 χλμ. προσφέροντας ευκολία και ευελιξία στις μετακινήσεις σας.

Αυτό το μοναδικό διαμέρισμα ενσωματώνει την πολυτέλεια, την άνεση και τη λειτουργικότητα, προσφέροντας μια εξαιρετική ευκαιρία για μια υπέροχη ζωή.
Informationen
andere Merkmale
Dachgeschoss
Gepanzerte Tür
Balkon
Merkmale
Referenz und Datum der Anzeige
126 - 04.10.2023
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment | Luxusimmobilienklasse
Fläche
90 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
1° Etage, Mit Aufzug
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Dachgeschoss
Gepanzerte Tür
Balkon
Kosten
Preis
€ 250.000
Energieeffizienz
Baujahr
2023
Zustand
Neu / Im Bau
Heizung
Unabhängige heizung, stromversorgung
Energieeffizienzklasse
A
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren