Duplexapartment Νικοπόλεως, Kato Patisia, Patision - Acharnon

Patision - AcharnonΝικοπόλεως
  • € 280.000
  • 5
  • 140
  • 3
  • Ja
Beschreibung
Προς πώληση ευρύχωρη μεζονέτα 140 τ.μ., ανεξάρτητο ρετιρέ 5ου και 6ου ορόφου με βορειοδυτικό προσανατολισμό, που εγγυάται φωτεινούς και ευάερους χώρους. Κατασκευασμένη το 1998 ενώ το 2015 πραγματοποιήθηκε ολική ανακαίνιση σε όλους τους χώρους του δευτέρου επιπέδου.

Η κατοικία περιλαμβάνει 4 κομψά και άνετα υπνοδωμάτια, 3 μπάνια - τα 2 με μπανιέρες και 1 με ντουζιέρα - και μια λειτουργική open-plan κουζίνα από ποιοτικό ξύλο. Όλοι οι χώροι διαθέτουν κλιματιστικά τύπου inverter καθώς και επίσης η μεζονέτα διαθέτει μεγάλο ηλιακό θερμοσίφωνα (150lt). Στον εσωτερικό χώρο υπάρχει επίσης ένα άνετο τζάκι, προσφέροντας μια ζεστή ατμόσφαιρα. Ξεχωρίζουν οι δύο ευρύχωρες βεράντες, που επικοινωνούν με όλους τους χώρους της μεζονέτας σε κάθε επίπεδο, προσφέροντας υπέροχη θέα και χώρο χαλάρωσης, ενώ το κάτω μπαλκόνι είναι εξοπλισμένο με τέντες. Η εσωτερική σκάλα, κατασκευασμένη από μάρμαρο και ξύλο, συνδέει τα δύο επίπεδα του σπιτιού. Επιπλέον, περιλαμβάνεται μια ευρύχωρη θέση παρκινγκ στην πιλοτή της πολυκατοικίας και αποθηκευτικός χώρος 18 τ.μ. στο υπόγειο.

Απέχει 5' από τους σταθμούς τρένου Κάτω Πατήσια και Άγιος Νικόλαος και βρίσκεται κοντά σε στάση λεωφορείων/τρόλεϊ. Επίσης, μόλις 5' βρίσκεται το 8ο Γυμνάσιο-Λύκειο.
Informationen
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Balkon
Merkmale
Referenz und Datum der Anzeige
EK-5323817 - 25.03.2024
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment | Luxusimmobilienklasse
Fläche
140 m²
Zimmer
5 (4 schlafzimmer, 1 anderes), 3 badezimmer
Etage
5° Etage, Mit Aufzug
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Balkon
Kosten
Preis
€ 280.000
Energieeffizienz
Baujahr
1998
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

Privatperson