Zweizimmerwohnung Renovierung notwendig, vierte Etage, Agios Dimitrios, Thessaloniki - Zentrum

Thessaloniki - Zentrum
  • € 135.000
  • 3
  • 75
  • 1
  • 4
  • Ja
Anzeige aktualisiert am: 04.03.2024
Beschreibung
Ένα εξαιρετικό διαμέρισμα στην περιοχή της Ροτόντας με 2 δωματία στον 4ο όροφο, φωτεινό, διαμπερές, εμπρόσθιο με ανακαινισμένη κουζίνα, είναι έτοιμο να γίνει δικό σας. Επενδυτικό και όχι μόνο, σε εξαιρετικό σημείο με απόσταση μόνο τα 350μ από το Τουρκικό Προξενείο και τα 650μ απο την Αρχαία Αγορά. Ακόμα αποτελεί εξαιρετική επένδυση για κάποιον που θα ήθελε να κάνει διαχωρισμό για να δημιουργήσει 2 γκαρσονιέρες/στούντιο.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Τοποθεσία: Πήρε το όνομά της απο το ομώνυμο ρωμαϊκό κτίσμα στην περιοχή το οποίο χρονολογείται γύρω στο 304 μ.Χ. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μνημεία της Θεσσαλονίκης είναι η Θριαμβική Αψίδα του Γαλερίου, γνωστή και ως Καμάρα, που βρίσκεται στην πάνω πλευρά της οδού Εγνατίας και σε μικρή απόσταση από την Ροτόντα. Αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά σημεία συνάντησης των κατοίκων και επισκεπτών της πόλης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Ροτόντα είναι παραδοσιακά πόλος έλξης για φοιτητές. Διαθέτει πολλά κουτούκια, cafe-bars, fast food και διαμερίσματα βολικά για φοιτητές καθώς συνορεύει με τα Πανεπιστήμια και διαθέτει αστική συγκοινωνία για τα ΤΕΙ.

Προσβασιμότητα: Λόγω της άμεσης πρόσβασης στην Εγνατία, η περιοχή εξυπηρετείται απο αστική συγκοινωνία προς όλες τις κατευθύνσεις καθώς και ταξί.

Επενδυτική Δύναμη: Η τοποθεσία λόγω της αυξημένης ζήτησης απο φοιτητές προτείνεται για επένδυση σε ακίνητα προς ενοικίαση με σταθερά υψηλή απόδοση.
Merkmale
Referenz
W-02TKZF
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
75 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
4° Etage, Mit Aufzug
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Möbliert
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Holz
Kosten
Preis
€ 135.000
Energieeffizienz
Baujahr
1967
Zustand
Renovierung notwendig
Heizung
Unabhängige heizung
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren