Zweizimmerwohnung ausgezeichneter Zustand, Erdgeschoss, Nea Paralia, Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia

Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia
  • € 420/Monat
  • 3
  • 65
  • 1
  • 0
  • Nein
Anzeige aktualisiert am: 23.05.2024
Beschreibung
Κωδικός ακινήτου: 1167 - Θεσσαλονίκη Δήμος Νέα Παραλία ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 65 τ.μ. μόνο 100 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1970 και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια - Τιμή: 420 € Το διαμέρισμα βρίσκεται στη Νέα παραλία επί της οδού Μ.Μπότσαρη. Είναι εξοπλισμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και έχει μερική επίπλωση. Τα εξωτερικά κουφώματα είναι με διπλά τζάμια και υπάρχουν σίτες. Έχει θωρακισμένη εξώπορτα. Στο διαμέρισμα υπάρχουν τρία κλιματιστικά και έχει χαμηλά κοινόχρηστα. Βλέπει σε ισόγεια αυλή και έχει είσοδο μέσα από την πολυκατοικία. Η οικοδομή βρίσκεται δίπλα σε στάση αστικών, σούπερ μάρκετ και τον πεζόδρομο της νέας παραλίας. Είναι ιδανικό για φοιτητές και εργαζόμενους. Υπόδειξη γίνεται μόνο με ραντεβού.

* Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
* Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
* Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
* Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Merkmale
Referenz
1167
Vertrag
Miete
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Fläche
65 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
Erdgeschoss, Mit behinderten gerechtem Zugang
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Möbliert
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 420/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
1970
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, stromversorgung
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren