Gebäude zur Verkauf

Kalamata
  • € 1.450.000
  • 5+
  • 632
  • 3+
Anzeige aktualisiert am: 10.06.2024
Beschreibung
Σε μικρή απόσταση από το κέντρο της Καλαμάτας βρίσκεται αυτή η έξοχη οικογενειακή κατοικία 632 τμ με ξενώνα, που εκτείνεται σε οικόπεδο 6000 τ.μ.. Χτισμένη το 1999 σε πάρα πολύ κατάσταση, διαθέτει 8 υπνοδωμάτια και 6 μπάνια.
Περνώντας τη περίφραξη που είναι χτισμένη από πέτρα, θα συναντήσουμε την υπερυψωμένη εντυπωσιακή είσοδο της κεντρικής κατοικίας 300 τ.μ που αποτελείται από το κυρίως σαλόνι με τη τραπεζαρία,το μαρμάρινο τζάκι και το επιβλητικό αίθριο. Επίσης, θα δούμε το εντυπωσιακό γραφείο-βιβλιοθήκη με τις χειροποίητες ξύλινες διακοσμήσεις, ιδανικό για ανάγνωση και περισυλλογή. Στο ίδιο επίπεδο, θα βρούμε την κεντρική κουζίνα της κατοικίας , την τραπεζαρία και το δεύτερο σαλόνι για ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης.
Αφού ανέβουμε στον επάνω όροφο είτε από τη μαρμάρινη σκάλα είτε από τον ανελκυστήρα, διακοσμημένο με όμορφα βιτρό, θα συναντήσουμε το master υπνοδωμάτιο με το πολύ μεγάλο μπάνιο., όπως επίσης και ακόμα δύο μεγάλα υπνοδωμάτια ηλιόλουστα και με εξαιρετική θέα σε όλη τη πόλη και το Μεσσηνιακό κόλπο.
Στο ισόγειο της κατοικίας, υπάρχει δεύτερη ανεξάρτητη κατοικία 150 τ.μ πλήρως λειτουργική και με το δικό της κήπο η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί επενδυτικά ή για τη διαμονή άλλου μέλους της οικογένειας.
Να σημειωθεί, ότι υπάρχει επιπλέον ανεξάρτητο κτίριο 80 τ.μ για τη φιλοξενία των επισκεπτών αλλά και τη διαμονή του προσωπικού.
Ο τεράστιος κήπος με τα οπωροφόρα δέντρα ,τις ελιές, το μπάρμπεκιου, η γεώτρηση που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της κατοικίας, τα στεγασμένα υπαίθρια γκαράζ, συνθέτουν το παζλ της εντυπωσιακής αυτής κατοικίας που χαιρόμαστε ιδιαίτερα που σας την παρουσιάζουμε!

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Η Καλαμάτα είναι η πρωτεύουσα και το κεντρικό λιμάνι της Μεσσηνίας ενώ βρίσκεται στη Δυτική Πελοπόννησο.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Καλαμάτα είναι μία από τις μεγαλύτερες παραγωγούς ελιάς στον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς προσφέροντας αρκετές επιλογές για κάθε γούστο.
Η Καλαμάτα είναι γνωστή για τη παραλία της καθώς κανείς μπορεί να απολαύσει τη βόλτα του στο Μεσσηνιακό Κόλπο και με θέα τον Ταΰγετο καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.Όλη η παραλιακή διαδρομή έχει ποδηλατόδρομο, ενώ στην περιοχή υπάρχουν αρκετά καφέ, μπαρ, καταστήματα και ουζερί.
Προσβασιμότητα: Η Καλαμάτα απέχει είναι μόλις 223 χιλιόμετρα από την Αθήνα, 215 χλμ. από την Πάτρα και 715 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη.Η Καλαμάτα διαθέτει διεθνές πολιτικό αεροδρόμιο από το οποίο πραγματοποιούνται πτήσεις προς Θεσσαλονίκη, καθώς και πολλές εποχικές πτήσεις τσάρτερ προς διάφορες πόλεις της Ευρώπης.
Επενδυτική Δύναμη: Η Καλαμάτα αναδεικνύεται ως ένας από τους πλέον ανερχόμενους τουριστικούς προορισμούς της χώρας προσελκύοντας ολοένα και περισσότερους ξένους αλλά και έλληνες επενδυτές.
Merkmale
Referenz
W-02TSGV
Vertrag
Verkauf
Art
Gebäude
Fläche
632 m²
Zimmer
5+ zimmer, 3+ badezimmer
gesamte Gebäudestockwerke
3 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 in lager/garage
andere Merkmale
Kamin
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Alarmanlage
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 1.450.000
Energieeffizienz
Baujahr
1999
Heizung
Zentralheizung
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren