• € 950.000
  • 5+
  • 540
  • 3+
Anzeige aktualisiert am: 13.06.2023
Beschreibung
ΑΧΑΡΝΕΣ - ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

Σε εξαιρετικό και κατάφυτο σημείο, με Θέα μέχρι τη θάλασσα, Κτίριο (Μονοκατοικία) με Ανατολικομεσημβρινό προσανατολισμό, προς Πώληση.
Ο εκ beton armee σκελτος του Κτιριου κατασκευάστηκε το 1998, οι εργασίες συνεχίστηκαν το 2005 και ολοκληρώθηκαν το 2007.
Πρόκειται για πολύ Αξιόλογο Κτίριο συνολικού Εμβαδού 540τ.μ, το οποίο κατασκευάστηκε σε Οικόπεδο 1030τμ με ανεμπόδιστη Θέα και το οποίο βρίσκεται σε άψογη κατάσταση.

Ο πολύ μεγάλος κήπος ειναι σχεδόν ολοκληρωμένος, ενω υπάχει η δυνατότητα κατασκευής Πισίνας.
Εντυπωσιάζει η πολυ φαρδιά και ξεκούραστη σκάλα εισόδου με τα μεγάλα πλατύσκαλα και το λευκό μάρμαρο,με το οποίο εχει επιστρωθεί.

Αποτελείται βασικά απο τρία ανεξάρτητα Επίπεδα με κεντρικό κλιμακοστάσιο και ανελκυστήρα, η καμπίνα του οποίου δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα και περιλαμβάνει αναλυτικά:

- Ημιυπόγειο : περιλαμβάνει ενα ημιτελές ανεξάρτητο Ισόγειο διαμέρισμα εμβαδού 105 τ.μ με μεγάλο χώρο υποδοχής , τζάκι, ενα υπνοδωμάτιο λουτρό, open plan κουζίνα, αποθήκη 55τ.μ, λεβητοστάσιο, μηχανοστάσιο και χωρο στάθμευσης τεσσάρων τουλάχιστον αυτοκινήτων.

- Υπερυψωμένο Ισόγειο το οποίο λόγω της ελαφράς κλίσεως του εδάφους φαινεται σαν 1ου Ορόφου :
Περιλαμβάνει Ημιτελές Διαμέρισμα 188τ.μ με επιβλητικό σε μέγεθος χώρο υποδοχής και ταπεζαρίας, χωρις καμία κολώνα στη μέση, τρία μεγάλα υπνοδωμάτια, wc επισκεπτών, μεγάλες βεράντες περιφεριακά και εύκολη πρόσβαση στο κήπο.

- Οροφος : Περιλαμβάνει ενα Διαμέρισμα 188τ.μ με επιβλητικό σε μέγεθος χώρο υποδοχής και ταπεζαρίας, χωρις καμία κολώνα στη μέση, μεγάλο ενεργειακό τζάκι, δάπεδα απο μεγάλων διαστάσεων πλακίδια,πολυ όμορφη και μεγάλη open plan κουζίνα, μεγάλες βεράντες περιφεριακά και εύκολη πρόσβαση στο κήπο.

- Δώμα : Πρόκειται για την απολυξη του κλιμακοστασίου και ενα ακόμα χώρο 15τ.μ ο οποιος βγαίνει σε μικρή ταράτσα 30τ.μ με μοναδική Θέα, κατάλληλη για roof garden.

Διαθέτει

- Ατομική Θέρμανση με λέβητα πετρελαίου.
- Πόρτα Ασφαλείας.
- Συναγερμό.
- Υαλοστάσια αλουμινίου με διπλά κρύσταλλα.
- Θυροτηλεόραση.
- Ηλιακός θερμοσίφωνας.
- Boiler.

Διαπραγματεύσιμο.

(1-2122) - THR1
Merkmale
Referenz
THR1
Vertrag
Verkauf
Art
Gebäude | Luxusimmobilienklasse
Fläche
540 m²
Zimmer
5+ zimmer, 3+ badezimmer
gesamte Gebäudestockwerke
3 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 in lager/garage
andere Merkmale
Kamin
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Alarmanlage
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 950.000
Energieeffizienz
Baujahr
2005
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieeffizienzklasse
A
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren