Einfamilienvilla Αγία Τριάδα, Ρέθυμνο 74100, Adele, Arkadi

ArkadiΑγία Τριάδα, Ρέθυμνο 74100
  • € 478.000
  • 4
  • 125
  • 3
  • Nein
Beschreibung
Οι Λόφοι της Αγίας Τριάδας είναι ένα συγκρότημα από 9 αποκλειστικές βίλες που βρίσκεται στην Κρήτη, 12χλμ. μακριά από την πόλη του Ρεθύμνου, έξω από το χωριό Αγία Τριάδα. Το σύνολο του οικοπέδου, το οποίο έχει μέγεθος 7.000 τ.μ., χωρίζεται σε 9 οικόπεδα των 750 τ.μ. περίπου το καθένα, καθώς και σε κοινόχρηστους δρόμους πρόσβασης.
Το οικόπεδο προσφέρει υπέροχη θέα προς τη θάλασσα και τη γύρω περιοχή του φαραγγιού της Αγίας Τριάδας, ενώ η κλίση προσφέρει μεγάλη ιδιωτικότητα και αποκλειστικότητα για τους ιδιοκτήτες.
Οι Λόφοι της Αγίας Τριάδας προσφέρουν όλες τις ανέσεις μιας σύγχρονης βίλας υψηλών προδιαγραφών και ταυτόχρονα είναι ένα βιώσιμο οικολογικό συγκρότημα, καθώς ο καθένας έχει τη δυνατότητα να εγκαταστήσει ηλιακούς συλλέκτες και πάνελ προκειμένου να μειώσει το ενεργειακό αποτύπωμα της βίλας.
Ο μοναδικός σχεδιασμός του συγκροτήματος, η προσεκτική μελέτη των κλίσεων του οικοπέδου και των γύρω περιοχών, ο συνδυασμός της φυσικής τοπικής πέτρας και του λευκού σοβά, προσφέρουν ένα αποτέλεσμα εξαιρετικής αρχιτεκτονικής, καλά ενσωματωμένο στα τοπικά κρητικά χαρακτηριστικά, ενώ ταυτόχρονα έχει ένα σύγχρονο χαρακτήρα.
Merkmale
Referenz und Datum der Anzeige
TH - 05.05.2024
Vertrag
Verkauf
Art
Einfamilienvilla | Luxusimmobilienklasse
Fläche
125 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 3 badezimmer
Etage
Erdgeschoss
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
2 in lager/garage
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Pool
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 478.000
Energieeffizienz
Zustand
Neu / Im Bau
Heizung
Unabhängige heizung
Energieeffizienzklasse
A
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren