Penthouse ausgezeichneter Zustand, 303 m², Ano Kipseli - Evelpidon, Kipseli

Kipseli
  • € 650.000
  • 5+
  • 303
  • 3+
  • 3
  • Nein
Beschreibung
Μοναδικό και σπάνιο, αριστοκρατικό ρετιρέ διαμέρισμα σε υπέροχη πολυκατοικία κατασκευής 1933 σε στυλ Art Deco με άριστα διατηρημένα όλα τα αρχιτεκτονικά στοιχεία. Βρίσκεται σε ήσυχο δρόμο στην ανερχόμενη περιοχή της Κυψέλης με άμεση πρόσβαση στην αγορά και τα μέσα μεταφοράς. Το διαμέρισμα ήταν αρχικά η κατοικία γνωστής παλιάς Αθηναϊκής οικογένειας και έχει ανακαινισθεί από τους σημερινούς ιδιοκτήτες του με σεβασμό στον χαρακτήρα art deco, εκ βάθρων το 1991, ενώ έχουν γίνει κάποιες ακόμη ανακαινίσεις το 2000 και 2008 καθώς και εργασίες υγρομόνωσης και θερμομόνωσης της ταράτσας το 2020.
Το διαμέρισμα είναι συνολικά 303τμ και βρίσκεται στον 3ο και τελευταίο όροφο του κτιρίου αποτελούμενο από 2 επίπεδα. Το κυρίως σπίτι είναι 243τμ συν 60τμ δώμα με βοηθητικούς χώρους και 98τμ ταράτσα αποκλειστικής χρήσης. Το κυρίως επίπεδο προσφέρει χωλ με βεστιάριο, μεγάλους χώρους υποδοχής, σαλόνι με τζάκι και τραπεζαρία, γραφείο ή TV room και 1 WC. Τα δρύινα δάπεδα, οι marqueterie, οι υπέροχες αυθεντικές πόρτες και οι βιβλιοθήκες αποπνέουν την αρχοντιά της εποχής. Ο χώρος οδηγεί σε άνετη στεγασμένη βεράντα. Η κουζίνα είναι πολύ ευρύχωρη, έχει ανακαινισθεί σε μοντέρνο ύφος το 2008 και είναι εξοπλισμένη με Miele ηλεκτρικές συσκευές. Επίσης, υπάρχουν 2 μεγάλα υπνοδωμάτια που μοιράζονται ένα μπάνιο καθώς και ένα τεράστιο μάστερ υπνοδωμάτιο με υπέροχες ντουλάπες art deco το οποίο έχει επιβλητικό μαρμάρινο μπάνιο ensuite. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στο δώμα 60τμ το οποίο μπορεί να λειτουργήσει ως ξενώνας καθώς υπάρχουν γραφείο, 1 υπνοδωμάτιο, κουζίνα με χώρο για πλυντήριο/στεγνωτήριο και 1 μπάνιο. Το επίπεδο αυτό οδηγεί στην ταράτσα των 98τμ. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν κεντρική θέρμανση με φυσικό αέριο, κλιματισμό, συναγερμό, τριπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα κλπ. Η πολυκατοικία δεν έχει ασανσέρ αλλά έχει γίνει μελέτη και μπορεί να προστεθεί.

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr
Informationen
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Straßenseite
Balkon
Satellitenfernsehen
Merkmale
Referenz und Datum der Anzeige
S1173 - 07.05.2024
Vertrag
Verkauf
Art
Penthouse | Luxusimmobilienklasse
Fläche
303 m²
Zimmer
5+ (4 schlafzimmer, 3 andere), 3+ badezimmer
Etage
3° Etage
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Straßenseite
Balkon
Satellitenfernsehen
Kosten
Preis
€ 650.000
Energieeffizienz
Baujahr
1933
Zustand
Modernisiert
Heizung
Zentralheizung, methan betrieben
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren