Zweizimmerwohnung dritte Etage, Zentrum, Efkarpia

Efkarpia
  • € 125.000
  • 3
  • 80
  • 2
  • 3
  • Ja
Anzeige aktualisiert am: 17.05.2024
Beschreibung
Σε μία από τις καλύτερες γειτονιές της Ευκαρπίας πωλείται πανέμορφο και πολύ άνετο διαμέρισμα 3ου ορόφου εμβαδού 80 τ.μ..
Το ακίνητο είναι πραγματικά μοναδικό καθώς βλέπει και από τις 2 βεράντες του σε πολύ όμορφα διαμορφωμένα δημοτικά πάρκα ,γήπεδα και χώρους αναψυχής ,είναι διαμπερέστατο και πολύ φωτεινό.
Διαθέτει άνετο σαλόνι με χώρο για τραπεζαρία ,ξεχωριστή ανακαινισμένη μοντέρνα κουζίνα , κρεβατοκάμαρα με εντοιχισμένη ντουλάπα , άνετο παιδικό δωμάτιο με εντοιχισμένη ντουλάπα , πολυτελές μπάνιο - wc με καμπίνα , 2 άνετες βεράντες η μία με ανατολικό προσανατολισμό προσόψεως και η 2η με έξοδο από την κουζίνα είναι πολύ πρακτική για την κυρία του σπιτιού.
Η θέρμανση πραγματοποιείται με ατομικό λέβητα αερίου ενώ και τα κουφώματα είναι προσφάτως αλλαγμένα, πολύ λειτουργικά με πολύ καλές σίτες,ενώ και τα μπαλκόνια του ακινήτου διαθέτουν τέντες και αντιανεμικά.
Πρόκειται για ένα ακίνητο σε πάρα πολύ καλή κατάσταση άμεσα κατοικήσιμο και πρέπει να τονίσουμε πως και η οικοδομή είναι πάρα πολύ περιποιημένη και καθαρή.
Η τοποθεσία του ακινήτου πολύ βολική ,δίπλα σε Δημοτικό σχολείο ,Supermarket, άνετη σε parking είναι πραγματικά ιδανική για οικογένεια.

Για άμεση υπόδειξη παρακαλώ επικοινωνείστε στο 6949 - 803900 & στο 2313 - 079398.
Merkmale
Referenz
3003
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Fläche
80 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
3° Etage, Mit Aufzug
Parkplätze (Auto)
1 in lager/garage
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 125.000
Eigentumswohnungskosten
€ 20/Monat
Energieeffizienz
Baujahr
1992
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Energieeffizienzklasse
Δ
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren