Penthouse ausgezeichneter Zustand, 148 m², Nea Lesvos, Marousi

Marousi
  • € 395.000
  • 4
  • 148
  • 3
  • 4
  • Ja
Anzeige aktualisiert am: 12.05.2024
Beschreibung
Μαρούσι, Νέα Λέσβος, εξαιρετικό ρετιρέ γωνιακό διαμέρισμα 148 μ2 , 4ου ορόφου με εκπληκτική θέα, ιδιαίτερα φωτεινό πανταχόθεν ελεύθερο με άριστη διαρρύθμιση άδειας του 1980 κτισμένο με πολύ μεράκι και άριστα υλικά με παρεμβάσεις ανακαίνισης ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να διατηρείται πάντα σε άριστη κατάσταση.
Το διαμέρισμα βλέπει ανατολή δύση και νότο και διαθέτει
πολύ ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, με δάπεδα από υπόλευκο μάρμαρο Ιωαννίνων , και πρόσβαση σε μεγάλη βεράντα μοναδικής ομορφιάς με επένδυση από πέτρα και κομψά μαρμάρινα διακοσμητικά στοιχεία , μεγάλες ζαρντινιέρες και καταπληκτική ανεμπόδιστη θέα προς τον Υμηττό, το Αστεροσκοπείο Πεντέλης και την ευρύτερη περιοχή .
Η κουζίνα είναι ανεξάρτητη με πρόσβαση σε μπαλκόνι, σχεδιασμένη με πολλά ντουλάπια , τροφοθήκη , επέκταση πάγκου για φαγητό/ η/ εργασία , ενώ μέσα από την κουζίνα υπάρχει πρόσβαση σε δωμάτιο - αποθήκη ( 2,5 cm x 1,5 cm )
Το διαμέρισμα διαθέτει 3 πολύ ευρύχωρα υπνοδωμάτια , το ένα master ( 4,5 m × 4,5 m ) με δικό του μπάνιο , άλλα 2 υπνοδωμάτια όλα με δάπεδα από ξύλο iroko και πρόσβαση σε μπαλκόνια με μοναδική ανεμπόδιστη θέα και ένα μεγάλο λουτρό, κοινό για τα 2 Υ/δ .
Η Θέρμανση είναι αυτόνομη με πετρέλαιο ενώ στο διαμέρισμα υπάρχει κεντρική εγκατάσταση ψύξης η οποία εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε ψύξης / θέρμανσης με προσθήκη αντλίας θερμότητας
Διαθέτει επίσης ηλιακό θερμοσίφωνα ,πόρτα ασφαλείας , θυροτηλεόραση ,μεγάλα πατάρια πάνω από τα δύο μπάνια , υπόγεια αποθήκη και πάρκινγκ πιλοτής κλειστό από 3 πλευρές .
Όλες οι εσωτερικές πόρτες είναι ταμπλαδωτές, φτιαγμένες από επιπλοποιό.
Το διαμέρισμα είναι ελεύθερο βαρών. Δεκτός κάθε νομικός και τεχνικός έλεγχος.
Πρόκειται για εξαιρετικό διαμέρισμα πολύ κοντά στη σχολή Ουρσουλινών , σε αγορά , super market, φαρμακεία, αστικές συγκοινωνίες , πάρκα κλπ.
Τιμή : 395.000
Merkmale
Referenz
EK-5739179
Vertrag
Verkauf
Art
Penthouse | Luxusimmobilienklasse
Fläche
148 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 3 badezimmer
Etage
4° Etage, Mit Aufzug, Mit behinderten gerechtem Zugang
Parkplätze (Auto)
1 in lager/garage
andere Merkmale
Kamin
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 395.000
Eigentumswohnungskosten
€ 40/Monat
Energieeffizienz
Baujahr
1980
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren