Duplexapartment, neu, 126 m², Kato Petralona, Petralona

Petralona
  • € 444.000
  • 4
  • 126
  • 3+
  • Ja
Anzeige aktualisiert am: 13.01.2024
Beschreibung
Προσφέρεται προς πώληση ένα εξαιρετικά φωτεινό οροφοδιαμέρισμα πολυτέλειας στα Πετράλωνα, ένα ακίνητο που συνδυάζει την κομψότητα και την πολυτέλεια με τον φωτεινό χώρο και την απεριόριστη θέα σε βουνό στο πίσω μέρος έως την Ακρόπολη από τις μπροστινές βεράντες. Αυτή η γωνιακή μεζονέτα, που απλώνεται σε δύο επίπεδα σε σύνολο 126 τετραγωνικών μέτρων στον 5ο όροφο, εκπέμπει αίσθηση άνεσης και κομψότητας.

 

Η διακόσμηση πολυτέλειας αναδεικνύει την κομψότητα της μεζονέτας, ενώ η διαρύθμιση σε δύο επίπεδα προσφέρει λειτουργικότητα και αρμονία. Στο δεύτερο επίπεδο, τα δύο υπνοδωμάτια, το μπάνιο και ένα βεστιάριο, παρέχουν αποκλειστικότητα και άνεση. Στο κάτω επίπεδο βρίσκεται η κουζίνα, το σαλόνι και ένα μπάνιο. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για επιπλέον υπνοδωμάτιο στο κάτω επίπεδο, διαμορφώνοντας τον χώρο στις ανάγκες σας.

 

Οι προνοίες για ατομική θέρμανση φυσικού αερίου, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά στην κύρια είσοδο, θέση στάθμευσης και ενεργειακή κλάση A+ προσδίδουν αίσθηση ασφάλειας και άνεσης. Τα δάπεδα από πλακάκι, οι τέντες, οι σίτες, ο ηλιακός θερμοσίφωνας και τα φωτοβολταϊκά πάνελ προσθέτουν την τελευταία λέξη σε τεχνολογία και βιωσιμότητα.

 

Η μεζονέτα αυτή, με τη μαγική σύνθεση φωτεινότητας και πολυτέλειας, προσφέρεται στα 444.000 ευρώ με κωδικό ακινήτου ΝΙΠ77462.
Merkmale
Referenz
ΝΙΠ77462
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment | Luxusimmobilienklasse
Fläche
126 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 3+ badezimmer
Etage
5° Etage, Mit Aufzug, Mit behinderten gerechtem Zugang
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Balkon
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 444.000
Energieeffizienz
Zustand
Neu / Im Bau
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Energieeffizienzklasse
A+
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren