Zweizimmerwohnung ausgezeichneter Zustand, zweite Etage, Athens Medical School, Goudi

Goudi
  • € 350.000
  • 3
  • 102
  • 2
  • 2
  • Ja
Anzeige aktualisiert am: 20.03.2024
Beschreibung
Αυτό το όμορφο διαμέρισμα δίπλα στην πλατεία του Αγίου Θωμά, που ανακαινίστηκε πλήρως με τις υψηλότερες προδιαγραφές το 2023, αναζητά τον επόμενο ιδιοκτήτη του.
Μπαίνοντας κανείς στο διαμέρισμα, βρίσκεται στο χωλ υποδοχής, από όπου έχει πρόσβαση στον κύριο χώρο του σαλονιού με πρόσβαση σε μπαλκόνι. Μέσω του διαδρόμου, οδηγείται στο μεγάλο μπάνιο του διαμερίσματος και στο WC, στην κουζίνα που βρίσκεται σε ξεχωριστό δωμάτιο με θέα στο πάρκο, καθώς και στα δύο μεγάλα και φωτεινά υπνοδωμάτια του σπιτιού. Το διαμέρισμα είναι γωνιακό και έχει μπαλκόνια και στις δύο πλευρές του.
Η τοποθεσία του είναι ιδανική, καθώς σε πολύ μικρή απόσταση βρίσκονται σούπερ μάρκετ, καταστήματα, σχολεία και νοσοκομεία, ενώ η νέα γραμμή μετρό θα έχει στάση σε απόσταση 100 μέτρων.
Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα μηνιαίας ενοικίασης θέσης στάθμευσης ακριβώς κάτω από το διαμέρισμα.
Αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για μία οικογένεια ή ένα νέο ζευγάρι.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Το Γουδί είναι μια γειτονιά που βρίσκεται στην πόλη της Αθήνας, στην Ελλάδα. Βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της Αθήνας, κοντά στο κέντρο της πόλης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά:Το Γουδί είναι μια κατοικημένη περιοχή γνωστή για τους ήσυχους δρόμους της, γεγονός που την καθιστά δημοφιλές μέρος για οικογένειες και επαγγελματίες που αναζητούν ένα ήσυχο περιβάλλον μέσα στην πόλη. Η γειτονιά διαθέτει ένα μείγμα από πολυκατοικίες, αρχοντικές κατοικίες και μερικές μονοκατοικίες.
Ένα από τα αξιοσημείωτα σημεία στο Γουδί είναι το πάρκο του, ένας χώρος πρασίνου με μονοπάτια για περπάτημα και παγκάκια, που παρέχει στους κατοίκους ένα μέρος για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη φύση. Το Γουδί φιλοξενεί επίσης αρκετά εκπαιδευτικά ιδρύματα, ερευνητικά & αθλητικά κέντρα και όπως η Ιατρική Σχολή Αθηνών και το Δημοτικό Γήπεδο Γουδί.

Προσβασιμότητα: Το Γουδί είναι αρκετά καλά συνδεδεμένο και εύκολα προσβάσιμο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Οι δημόσιες συγκοινωνίες στην Αθήνα περιλαμβάνουν ένα εκτεταμένο δίκτυο λεωφορείων, τραμ και γραμμών του μετρό. Το Γουδί εξυπηρετείται από αρκετές λεωφορειακές γραμμές που περνούν μέσα ή κοντά από τη γειτονιά, παρέχοντας συνδέσεις με άλλα μέρη της πόλης. Οι πλησιέστεροι σταθμοί του μετρό στο Γουδί είναι οι Αμπελόκηποι και η Πανόρμου, οι οποίοι βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

Επενδυτική Δυναμική: Το Γουδί βρίσκεται σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές, με εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Merkmale
Referenz
W-02U77B
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Fläche
102 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
2° Etage, Mit Aufzug, Mit behinderten gerechtem Zugang
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 350.000
Energieeffizienz
Baujahr
1970
Zustand
Modernisiert
Heizung
Zentralheizung
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren