Duplexapartment Πύργος, Πύργος 24022, Pirgos, Lefktros

LefktrosΠύργος, Πύργος 24022
  • € 300.000
  • 4
  • 180
  • 1
  • Nein
Beschreibung
Στο Δήμο Δυτικής Μάνης στο ιστορικό χωριό Πύργος, βρίσκεται και διατίθεται από το γραφείο μας προς πώληση μια πανέμορφη μονοκατοικία 180 τετραγωνικών μέτρων με εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα.

Η μονοκατοικία όπως προαναφέρθηκε βρίσκεται στην καρδιά του χωριού του Πύργου και η απόστασή του από τη θάλασσα είναι μόλις στα χίλια εξακόσια μέτρα, καθώς επίσης βρίσκεται πολύ κοντά στη Στούπα και την Καρδαμύλη που αποτελούν από τα πιο σημαντικά hot spot της περιοχής, τόσο λόγω των αξιοθέατων που μπορεί να συναντήσει εκεί κανείς, όσο και των πολυάριθμων καφέ, εστιατορίων, σούπερ μάρκετς αλλά και διαφόρων άλλων μαγαζιών που βρίσκονται στα δύο χωριά.

Η μονοκατοικία είναι διαμορφωμένη από δυο ορόφους, 90 τετραγωνικά μέτρα ο καθένας και μπορούν να λειτουργήσουν και σαν δύο ανεξάρτητες και αυτόνομες κατοικείς με ξεχωριστές εισόδους.

Στον δεύτερο όροφο υπάρχουν δύο μπαλκόνια, το ένα μεγάλο μπαλκόνι παρέχει στον ιδιοκτήτη του σπιτιού μια καταπληκτική θέα σε όλο τον Μεσσηνιακό κόλπο και τα καταγάλανα νερά της Μάνης και από την άλλη πλευρά το πιο μικρό μπαλκόνι έχει θέα την κεντρική πλατεία του χωριού.

Το ακίνητο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για ιδιωτική χρήση, είτε για τουριστική εκμετάλλευση, καθώς η θέα που προσφέρει στο Μεσσηνιακό κόλπο είναι απεριόριστη και ανεμπόδιστη.
Informationen
andere Merkmale
Straßenseite
Möbliert
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Holz
Merkmale
Referenz und Datum der Anzeige
40 40 265 - 15.05.2024
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment | Luxusimmobilienklasse
Fläche
180 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
1° Etage
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 in lager/garage
andere Merkmale
Straßenseite
Möbliert
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Holz
Kosten
Preis
€ 300.000
Energieeffizienz
Zustand
Renovierung notwendig
Energieeffizienzklasse
Γ
Virtuelle Tour
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren