Duplexapartment, ausgezeichneter Zustand, 167 m², Zentrum, Rethymnon

Rethymnon
  • € 350.000
  • 5+
  • 167
  • 2
  • Nein
Anzeige aktualisiert am: 15.12.2023
Beschreibung
Υπέροχη μεζονέτα 167τ.μ. στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου σε προνομιακή τιμή, πετρόκτιστη, επιπλωμένη και ηλεκτρικά εξοπλισμένη (εκτός πλυντηρίου), με 5 υπνοδωμάτια, μεγάλη πίσω αυλή 20τ.μ., καυστήρα πετρελαίου, υπνοδωμάτιο με wc, μπαλκόνια 12τ.μ. με τέντα, δικό της πηγάδι, ηλιακό θερμοσίφωνα και με δυνατότητα να χωριστεί σε δύο διαμερίσματα. Κατάλληλο για κατοικία και για τουριστική εκμετάλλευση.

https://www.discovergreece.com/el/experiences/walking-tour-rethymno-old-town

https://www.cretanbeaches.com/el/πόλεις-της-κρήτης/πόλη-ρέθυμνο/παλιά-πόλη-ρεθύμνου

Με τα χαρακτηριστικά της να εναλλάσσονται ανάμεσα σε ενετικά και οθωμανικά, παραμένοντας όμως πάντα αυθεντικά κρητικά, η Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου έχει πολλά μυστικά να αποκαλύψει. Έλα και εσύ να τα εξερευνήσεις, αναβιώνοντας το παρελθόν της μέσα από κτήρια, υπαίθριες αγορές, γραφικά δρομάκια και ιστορικά μνημεία.
Περπατώντας την Παλιά Πόλη θα καταλάβεις εύκολα γιατί το Ρέθυμνο έγινε η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης γύρω στο 1300. Ακόμα θα λατρέψεις ότι κρατάει αναλλοίωτο τον παραδοσιακό χαρακτήρα και το χρώμα της με μικρά μπαράκια, καφέ και μαγαζάκια στεγασμένα σε παλιά, ανακαινισμένα κτήρια. Α, θα λατρέψεις και τις ταβέρνες με το παραδοσιακό φαγητό και τη μουσική.
Περίτεχνα σκαλισμένες πόρτες με ενετικά οικόσημα, οθωμανικά τζαμιά με γραφικούς μιναρέδες και κτήρια με ξύλινα παράθυρα: πραγματικά δε θα ξέρεις τι να πρωτοθαυμάσεις στη βόλτα σου από το κέντρο της πόλης προς το λιμάνι του Ρεθύμνου.
Πώληση, Μεζονέτα, Μπάνια: 1, WC: 1, Εμβαδόν: 167 τ.μ., Δωμάτια: 5, Έτος κατασκευής: 1940, Για φοιτητές, Θέα, Βεράντα, Επιπλωμένο, Εσωτερική σκάλα, Ρετιρέ, Πόρτα ασφαλείας, Συναγερμός, Αποθήκη, Όροφος: Ισόγειο, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Τέντα, Διαμπερές, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Ξύλινα, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Επιφάνεια oικοπέδου: 110 τ.μ., Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Eπίπεδα: 2, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Πεζόδρομο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Διατηρητέο, Επενδυτικό, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Προσανατολισμός: Ανατολικός, Ρεύμα: Μονοφασικό, Έτος Ανακαίνισης: 2007, Εμβαδό Μπαλκονιών: 20, Απόσταση απο θάλασσα: 450
Merkmale
Referenz
412941
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment
Fläche
167 m²
Zimmer
5+ (5 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
Erdgeschoss, Mit behinderten gerechtem Zugang
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
andere Merkmale
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Möbliert
Kosten
Preis
€ 350.000
Energieeffizienz
Baujahr
1940
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieausweis
Befreit
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren