Einzimmerwohnung Κύπρου 23, Θεσσαλονίκη 54641, Agia Triada, Faliro - Ippokratio

Faliro - IppokratioΚύπρου 23, Θεσσαλονίκη 54641
  • € 490/Monat
  • 2
  • 45
  • 2
  • M
  • Ja
Anzeige aktualisiert am: 20.05.2024
Beschreibung
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 490 ευρώ διαμέρισμα 45 τ.μ. στο Φάληρο του Δήμου Θεσσαλονίκης. Το διαμέρισμα είναι στον ημιώροφο της πολυκατοικίας. Τελείως ανακαινισμένο διαμέρισμα με ολοκαίνουρια και αχρησιμοποίητα έπιπλα, κουφώματα, ηλεκτρικά είδη, είδη υγιεινής. Η ανακαίνιση του έγινε το 2023. Η αγορά των επίπλων και των ηλεκτρικών συσκευών και ειδών υγιεινής έγινε το 2023. Διαθέτει 1 μεγάλο υπνοδωμάτιο, 1 μεγάλη σαλοκουζίνα, ένα κανονικό άνετο μπάνιο με καμπίνα ντουζιέρας, 1 μικρό μπαλκόνι με θέα πίσω, 1 μεγάλο παράθυρο στο σαλόνι με ωραία θέα σε πεζόδρομο και δέντρο/α. Είναι μπροστά σε πολύ φαρδύ δρόμο με συχνά πολλές ελεύθερες θέσεις στάθμευσης μπροστά στην είσοδο. Διαθέτει συναγερμό με ειδικό σύστημα που μπορεί να λειτουργεί και όταν ο ένοικος είναι μέσα στο διαμέρισμα. Τα κουφώματα διαθέτουν αλεξίθραυστα τζάμια. Βρίσκεται δίπλα σε μάρκετ, εστιατόρια, καφέ, μπαρ, μαγαζιά, αξιοθέατα, παραλία και σε λαϊκή αγορά. Επίσης είναι πάρα πολύ κοντά στη νέα παραλία. Το πλεονέκτημά του είναι ότι βρίσκεται δίπλα σε στάσεις λεωφορείων προς όλες τις κατευθύνσεις, με γρήγορη πρόσβαση και προς το κέντρο και ανατολικά και προς τον περιφερειακό. Επίσης, δίπλα σε ταξί και κοντά στο σταθμό του μετρό, ο οποίος περιμένουμε να λειτουργήσει πολύ σύντομα.

Κωδικός ακινήτου 5-009. Τιμή μίσθωσης 490€
Η διεύθυνση του ακινήτου είναι ενδεικτική. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.
Μεσιτικό γραφείο CosmoHome Αμπελοκήπων 43 Περαία
Για την γρήγορη εξυπηρέτησή σας απευθυνθείτε στον υπεύθυνο του γραφείου με τον κωδικό του ακινήτου.
Merkmale
Referenz
5-009
Vertrag
Miete
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Fläche
45 m²
Zimmer
2 (1 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
Zwischengeschoss, Mit Aufzug
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
andere Merkmale
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Möbliert
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / PVC
Kosten
Preis
€ 490/Monat
Eigentumswohnungskosten
€ 10/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
2023
Zustand
Neu / Im Bau
Heizung
Unabhängige heizung, stromversorgung
Energieeffizienzklasse
Γ
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren