Zweizimmerwohnung Anagnostopoulou, 79, Kolonaki, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - LykavittosAnagnostopoulou, 79
  • € 2.200/Monat
  • 3
  • 70
  • 2
  • 2
  • Ja
Anzeige aktualisiert am: 16.01.2024
Beschreibung
Ανακαλύψτε την επιτομή της οικογενειακής ζωής στο συγκρότημα διαμερισμάτων μας 2 υπνοδωματίων που βρίσκεται στην αριστοκρατική περιοχή του Κολωνακίου. Βυθιστείτε στον τέλειο συνδυασμό άνεσης και κομψότητας, με ευρύχωρους χώρους καθιστικού σχεδιασμένους για ποιοτικό χρόνο μαζί. Κάθε σχολαστικά κατασκευασμένη κατοικία προσφέρει μια αρμονική ισορροπία μοντέρνας αισθητικής και λειτουργικότητας, εξασφαλίζοντας ένα ειδυλλιακό σπίτι για την οικογένειά σας. Ζήστε την ουσία της αστικής πολυτέλειας στην καρδιά του Κολωνακίου, όπου κάθε λεπτομέρεια είναι προσαρμοσμένη για να αναβαθμίσει την εμπειρία ζωής σας. Καλώς ήρθατε σε μια κατοικία όπου οι οικογενειακές στιγμές γίνονται αγαπημένες αναμνήσεις.

Urban Living Made Easy: Μείνετε μαζί μας στην Αθήνα
Στην αριστοκρατική γειτονιά του Κολωνακίου, η μικρή μας πολυκατοικία προσφέρει ένα πλεονέκτημα προνομιακής τοποθεσίας. Στην καρδιά της Αθήνας, οι επισκέπτες απολαμβάνουν εύκολη πρόσβαση σε πολυτελείς μπουτίκ, πολυσύχναστα καφέ και πολιτιστικά αξιοθέατα. Βυθιστείτε στη γοητεία της πόλης απολαμβάνοντας την άνεση και την πολυτέλεια της διεύθυνσής μας στο Κολωνάκι

Στην τιμή περιλαμβάνει νερό, internet και υπηρεσίες καθαρισμού (που εκτελούνται τέσσερις φορές το μήνα),χωρίς κοινόχρηστα.
Merkmale
Referenz
EK-5869883
Vertrag
Miete
Art
Wohnung
Fläche
70 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
2° Etage, Mit Aufzug
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Möbliert
Kosten
Preis
€ 2.200/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Zustand
Modernisiert
Heizung
Zentralheizung, methan betrieben
Energieausweis
Befreit
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

Privatperson