Zweizimmerwohnung zweite Etage, Kato Ilisia, Ilisia

Ilisia
  • € 195.000
  • 3
  • 92
  • 1
  • 2
  • Ja
Anzeige aktualisiert am: 04.03.2024
Beschreibung
Το νέο σας σπίτι σας περιμένει να το ανακαλύψετε. Βρίσκεται στα Ιλίσια, σε μια γειτονιά περιζήτητη τόσο για μόνιμη κατοικία, όσο και για εκμετάλλευση, κοντά στην πλατεία Βραζιλίας, το νέο στέκι διασκέδασης της Μιχαλακοπούλου, με καφέ, εστιατόρια και πλήθος εμπορικών καταστημάτων και 600 μέτρα από τη στάση του Μετρό "Μέγαρο Μουσικής". Το διαμέρισμα 2ου ορόφου, των 92 τ.μ., αποτελείται από ένα ευρύχωρο χωλ, μεγάλη σαλοτραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο και αποθήκη. Το πάτωμα είναι παρκέ στους κυρίως χώρους και μάρμαρο στο χωλ, διαθέτει εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου με σίτες και πόρτα ασφαλείας.
*Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

ΙΛΙΣΙΑ

Τοποθεσία: Έχοντας πάρει το όνομά της από τον ποταμό Ιλισό που περνούσε κάποτε από εδώ, αυτή η γειτονιά, που συχνά αναφέρεται ως περιοχή "Hilton", απέχει μόλις 1,5 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Τα Ιλίσια βρίσκονται ακριβώς πίσω από το ξενοδοχείο Hilton εκεί που βρίσκεται και η Εθνική Πινακοθήκη. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από όλα τα μουσεία της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας και το Μουσείο Γουλανδρή Μοντέρνας Τέχνης στο Παγκράτι. Ψηφίστηκε ως μια από τις πιο όμορφες γειτονιές για φαγητό και ποτό, τα Ιλίσια διαθέτουν βραβευμένα εστιατόρια και μπαρ. Το Άλσος Ιλισίων είναι μια πράσινη όαση, ιδανική για περιπάτους και τρέξιμο. Η περιοχή προσφέρει κάτι για όλους και είναι τόσο δημοφιλής στους τουρίστες, τους ξένους που ζουν στην Αθήνα (βρίσκεται κοντά στις πρεσβείες), τις οικογένειες καθώς και τους φοιτητές (πολύ κοντά στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Αθηνών).

Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλή σύνδεση με όλους τους αρτηριακούς δρόμους - Λεωφόρο Κηφισίας, Λεωφόρο Βουλιαγμένης και Μεσογείων - καθιστώντας το ένα πραγματικά κεντρικό σημείο για να συνδεθείτε με την υπόλοιπη πόλη. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και 35 λεπτά με το αυτοκίνητο, ενώ το κέντρο της πόλης απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Επενδυτική Δυναμική: Τα Ιλίσια είναι μια γειτονιά στο κέντρο της πόλης που απολαμβάνει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές.
Merkmale
Referenz
W-02U8N0
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
92 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
2° Etage, Mit Aufzug, Mit behinderten gerechtem Zugang
gesamte Gebäudestockwerke
5 Stockwerke
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 195.000
Energieeffizienz
Baujahr
1964
Heizung
Zentralheizung
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren