Dreizimmerwohnung Άθωνος 32, Terpsithea, Glyfada

GlyfadaΆθωνος 32
  • € 514.600
  • 4
  • 111
  • 2
  • 1
  • Ja
Beschreibung

Γλυφάδα, Άνω Γλυφάδα: Οροφοδιαμέρισμα,  Ενεργειακής Κλάσης Α++ Υπό κατασκευή,  διαμπερές, σε πενταόροφη οικοδομή 5 οροφοδιαμερισμάτων, 1ου ορόφου, 111,02 τ.μ, πανταχόθεν ελεύθερο, διαμπερές, προσόψεως, 3υδ,  σαλόνι- κουζίνα- τραπεζαρία με ενεργειακό τζάκι,  μπάνιο και wc,  πάρκιν πιλοτής και αποθήκη. Βρίσκεται και ήσυχο και φαρδύ δρόμο επί της οδού Άθωνος 32, Γλυφάδα.

Διαμόρφωση χώρων: Το οροφοδιαμέρισμα έχει μεγάλο σαλόνι (27 τμ περίπου), κουζίνα ενιαία με το σαλόνι  10 τμ περίπου με δυνατότητα διαχωρισμού . Το  σαλόνι είναι πολύ φωτεινό και ευρύχωρο,  σχεδιασμένο για ένα άνετο καθιστικό που επικοινωνεί με δύο βεράντες,  η μία στην πρόσοψη περίπου 20τμ και φάρδος 2,60 μ., με μεγάλη τετράφυλλη τζαμαρία ύψους 2.20 μ και μια πλαϊνή.  Τα 3 υ/δ είναι μεγάλα με λειτουργικό χώρο από 10 τμ και πάνω με την δική τους βεράντα και διαχωρίζονται από τους χώρους υποδοχής. 

Ενεργειακές προδιαγραφές :  **Τοποθέτηση αντλίας θερμότητας με συνδυασμό κλιματισμού  ψύξης - θέρμανσης Fan  coil, και ενδοδαπέδιας θέρμανσης.** Εξωτερική θερμοπρόσοψη  ** Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή, διπλά τζάμια, με δυνατότητα  να απολαμβάνει την εξωτερική  θέα, χωρίς  να είναι ορατός από έξω.**Ηλιακοί θερμοσίφωνες   ( Ζεστό νερό  από την αντλία θερμότητας και τον ηλιακό θερμοσίφωνα) **Φωτοβολταϊκά για την μείωση του κόστους των κοινόχρηστων δαπανών. Προηγμένη Ασφάλεια: **  Ρυθμιζόμενη μονάδα επιπέδου υγρασίας και ιονισμού  του αέρα  σε κάθε διαμέρισμα για ιδανικές συνθήκες  διαβίωσης.  ** Συναγερμός φωτιάς σε κάθε διαμέρισμα.    *Κάμερες παρακολούθησης στους κοινόχρηστους χώρους. Συναγερμός για το διαμέρισμα.

Εξοπλισμός και Υλικά: *Δυνατότητα αναβάθμισης του οροφοδιαμερίσματος σε smart-home.*Εξαιρετικής ποιότητας υλικά με δυνατότητα επιλογής.

Πάρκιν: Το πάρκιν  είναι πυλωτής  με φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Διαθεσιμότητα:Υπάρχουν αντίστοιχα διαμερίσματα  113 τ,μ, στον 2ο, 3ο και 4ο όροφο καθώς και του 5ου  ορόφου το οποίο έχει και χρήση ταράτσας, και 2 πάρκιν. 

Tιμή: €514,000.  Περισσότερο από ένα σπίτι, είναι μια επιλογή τρόπου ζωής.

 

Informationen
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Zugang für Menschen mit Behinderungen
Balkon
Satellitenfernsehen
Gemeinschaftsgarten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Merkmale
Referenz und Datum der Anzeige
18474 - 23.04.2024
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Fläche
111 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
1° Etage, Mit Aufzug, Mit behinderten gerechtem Zugang
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Satellitenfernsehen
Gemeinschaftsgarten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 514.600
Energieeffizienz
Baujahr
2024
Zustand
Neu / Im Bau
Heizung
Unabhängige heizung, fußbodenheizung, stromversorgung
Energieeffizienzklasse
A+
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren