Dreizimmerwohnung Παγκράτι, Koukaki - Pediki Chara, Koukaki - Makrygianni

Koukaki - MakrygianniΠαγκράτι
  • € 285.000
  • 4
  • 115
  • 3
  • 2
  • Ja
Anzeige aktualisiert am: 11.03.2024
Beschreibung
Διαμέρισμα προς πώληση στον 2ο όροφο στην καταπληκτική περιοχή του Παγκρατίου. Το εντυπωσιακό αυτό ακίνητο, με εμβαδόν 115 τ.μ., διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, 1 wc, 1 κουζίνα και 1 ευρύχωρο σαλόνι. Κατασκευάστηκε το 1960 και αποπνέει εκλεπτυσμένη αισθητική.

Η θέρμανση της είναι κεντρική με φυσικό αέριο, ενώ διαθέτει κλιματισμό, ηλιακό, καλοριφέρ, κουφώματα αλουμινίου και ενεργειακό πιστοποιητικό. Τα δάπεδα κοσμούνται από πλακάκια και ξύλο στα δωμάτια, δίνοντας έναν υπέροχο συνδυασμό ανεπανάληπτης αισθητικής.

Η κατάσταση του διαμερίσματος είναι πολύ καλή, ενώ βρίσκεται κοντά σε συγκοινωνίες, σχολεία, πλατείες, εκκλησιές, παιδικούς σταθμούς, λαϊκές αγορές, super market και εμπορικά κέντρα. Η θέα είναι εξαιρετική, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία διαμονής.

Το ακίνητο είναι οροφοδιαμέρισμα, βαμμένο, επιπλωμένο, φωτεινό και διατηρητέο.
Κατάλληλο για επένδυση, εισόδημα και συγκατοίκηση. Συνοδεύεται από σίτες, τέντες, ασανσέρ, ηλεκτρικές συσκευές, internet, νυχτερινό ρεύμα, και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά, προσφέροντας έναν ιδανικό χώρο διαβίωσης.

Υ.Γ.: Το διαμέρισμα 115 τ.μ. 2ου ορόφου χωρίζονται σε ένα τριάρη διαμέρισμα και μια γκαρσονιέρα όπου το καθένα έχει την κουζίνα του και το μπάνιο του ξεχωριστά.

Athens Living, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2114148285, email: info@athens-living.com, website: www.athens-living.com
Merkmale
Referenz
693335
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
115 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 3 badezimmer
Etage
2° Etage, Mit Aufzug
andere Merkmale
Straßenseite
Balkon
Möbliert
Kosten
Preis
€ 285.000
Energieeffizienz
Baujahr
1960
Heizung
Zentralheizung, methan betrieben
Energieeffizienzklasse
Η
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren