Duplexapartment Ωραιόκαστρο, Zentrum, Oreokastro

OreokastroΩραιόκαστρο
  • € 160.000
  • 3
  • 72
  • 2
  • Nein
Beschreibung
*ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΙ Ο ΛΟΙΠΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ*

Μεζονέτα Προς Πώληση, Δύο επιπέδων (Ανώγειο και 1ος) , στο κέντρο του Ωραιοκάστρου. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 72 τ.μ. καθαρά.

Στο πρώτο επίπεδο, συναντάμε τη σαλοκουζίνα , ένα άνετο μπάνιο με παράθυρο κι έναν αποθηκευτικό χώρο κάτω από την εσωτερική σκάλα. Στο πίσω μέρος υπάρχει μία άνετη βεράντα από την οποία μπορούμε να κατέβουμε λίγα σκαλιά για να φτάσουμε στην αυλή αποκλειστικής χρήσης με εμβαδό 40 τ.μ..
Στο δεύτερο επίπεδο, βρίσκονται οι 2 κρεβατοκάμαρες, με ένα WC , πατάρι για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο εντός του σπιτιού και άλλες 2 άνετες βεράντες.
Στο ακίνητο ανήκει αποκλειστικά και υπόγειος χώρος 35 τ.μ.. Υπάρχει και μία θέση στάθμευσης ανοικτού τύπου.
Η κατασκευή του είναι του 1990 και πραγματοποιήθηκε ριζική ανακαίνιση το 2023 κι έκτοτε δεν έχει κατοικηθεί. Η θέρμανση είναι ατομική με φυσικό αέριο ενώ επίσης διατίθεται θέρμανση ανά επίπεδο, 3 κλιματιστικά, ηλιακός 160 λίτρων, θερμομόνωση 10 πόντων περιμετρικά και διπλή μόνωση στην σκεπή. Έχει κουφώματα συνθετικά διπλής υάλωσης, πλακάκι στο δάπεδο και το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι Α+ . Η κατάστασή του είναι καταπληκτική, βρίσκεται στο κέντρο του Ωραιοκάστρου και έχει Ανατολικοδυτικό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι πλήρως εξοπλισμένο, φωτεινό, διαμπερές και επίσης διαθέτει σίτες, πόρτα ασφαλείας, διπλό συναγερμό και ηλεκτρικά ρολά. Τιμή: €160.000. KW North, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310588411, email: kwnorth@kwgreece.gr, website: https://www.kwnorth.gr
Merkmale
Referenz und Datum der Anzeige
695826 - 31.03.2024
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment
Fläche
72 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
1° Etage
gesamte Gebäudestockwerke
3 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Möbliert
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / PVC
Kosten
Preis
€ 160.000
Energieeffizienz
Baujahr
1990
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Energieeffizienzklasse
A+
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren